Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 203> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam kako je,to je sigurno ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() Ne znam zašto sam se baš na ovu brezu i ovu klupicu " nakačila" ali vidim da nisam jedina.
![]() Čitala sam tvoje komentare da si sutra i prekosutra doma, i da ćeš biti u vrtu i odmah sam si zamislila kako će ti biti lijepo, a ja ću biti zatvorena doma, jer je kod nas jaaako hladno.
Pa si nešto razmišljam...ma eto mene kod tebe, skuhaj kavicu sutra kada izađeš na vrt, ja te čekam u V.i.p. loži.
![]() P.S. avatar ni slučajno ne mijenjaj!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tea....nemaš pojma kako je dosadno brezino lišće, sitno a ima ga mali milion
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Kolko ljepote tog jarkog lišća,tolko i posla ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nona,drago mi je da i ti tako misliš ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana, Milice....
![]() Aceri su već počeli pomalo gubiti lišće ali sad im je boja tako jarka da izgledaju kao žeravice, tu su sve nijanse narančaste i crvene boje. Breze su već skoro gole, ...a sam se nagrabljala
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve boje jeseni u tvom vrtu su prelijepe ali crvene boje me posebno oduševljavaju......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nijedna lenta nebi bila dovoljna za ovu ljepotu koju si stvorila na hacijendi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
godine nisu važne..... by Ljupka Dimitrovska
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Da,mlada sam ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea.....skoknula sam malo do tvog profila....pa ti si pravi curičak
![]() Otok, MKaktus...
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nisam bila nažalost u još puno vrtova...pokušavam sve obići ali toliko je predivnih slika da je to naprosto nemoguće.Trudim se pogledati svačiji ali stvarno nas ima puno,što je jako dobro.To što nisam još bila ovdje ne umanjuje moje zanimanje za tvoje predivne fotke samo nisam stigla.Mislim da još puno puno vrtova nisam obišla ali bit će vremena.Drago mi je da sam konačno i do tebe stigla ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh,neću te više zvati Korjenčica,sad ćeš biti ozbiljna g.Korijenko,a tvoj avatar mi je uvijek bio simpa.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nemate isti nos. I ne mijenjaj avatar, pa znamo mi i bez toga da si ti zgodna, uvijek nasmijana i simpatična.
|
|
![]() |
|
Blue, M. Kaktus, Bebolina, Anaida..... drago mi je da ste tu....
![]() Tea... hvala ti na posjeti, nekako se nesjećam da si već bila kod mene.
Moje krizanteme su obične lončanice od prošle godine u ovo vrijeme. Nakon cvatnje posadila sam ih u vrt, prezimile su i sad opet cvatu. Sa ovogodišnjima ću isto to napraviti da ih imam opet za drugu sezonu.
Gioia......obavezno si nabavi taj bijeli cornus. Ja sam ga dugo tražila i jedva na njega nabasala. Još si moram nabaviti rozi ,on je još ljepši ali je malo osjetljiviji - Cornus florida.
Kiki, Antonija....cure moje, puno vas pozdravlja Korijenko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Draga korijenko ništa se ti nemoj žalostiti oko svog avatara.Ljudi su različiti i ne paše svima isto.Osim toga neki vole animirane avatare,neki su za ozbiljne a neki vole obične slikice.Na kraju krajeva ti avatari djelomično pokazuju kakvi smo i što volimo.Niko neće staviti avatar koji mu se ne sviđa.Super je uopće što si povezala avatar sa svojim djetinjstvom,to je jako ljepo.Da je malo zastrašujuć,možda je,ali to je tvoj izbor i tvoje veselje a mi ćemo se naviknuti s vremenom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
draga susjedice Korjenčice, jesen divno boja tvoj vrt...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
A,joooj baš mi je žao da vam se ne sviđa moj avatar. Ali on je Worzel Gummidge, najdraže, najsimpatičnije i najbolje stvorenje sa TV ekrana 80-tih godina.
Dječja serija koju sam ja, a vjerujem i jako puno klinaca, nestrpljivo čekala svake nedjelje. On je bio moj najbolji prijatelj sa malih ekrana baš isto kao i za braću Johna i Sue. Toliko sam se uživljavala u njihove uloge da mi se činilo da sam sve to doživjela. Preko tjedna obavezno bismo se doma igrali i svašta na sebe oblačili da izgledamo kao Worzel ili kao lutka Aunt Sally u koju je on bio totalno zateleban a ona ga je stalno odbijala jer si je umišljala da je dama i da joj jedno obično strašilo nikako ne paše
![]() Stavila sam ispod dva linka: jedan sa njegovim slikama i drugi sa jednim malim insertom iz jedne epizode. Naravno koga interesira na You tube ima jako puno epizoda....
Ma tko ga nebi volio ovako simpatičnog i dražesnog
![]() ![]() ![]() Avatar ne bi mjenjala ni za živu glavu !!!!
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja sam je dugo zamišljala da izgleda kao njen avatar.I sada se borim s tim.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i meni je njen avatar zastrašujući. znam ja ko je bio korjenko, ali zbog njega na avataru ja nisam duuugo komentirala ništa na hacijendi. tek kad sam je upoznala uživo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |