Gaura - Gaura lindheineri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mira, ovo je slikano ljetos, pretpostavljam, ili jesenas
mojima su sve lanjske grane suhe, jedino sam one središnje, debljine olovke - od roze, bocnula u neku teglu sa strane (nada umire posljednja ![]() zar su tebi ostale zelene ove grane od lani? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar....ja sam svoju sad recnula i to do mjesta malo niže od najšireg dijela, meni je to nekih desetak cm od tla, da mi se još olje razgrana
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
MiraK.....divno
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Moon evo moje bijele, imat će dosta reznica
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
cini li se meni ili je i ova tvoja sa jednom granom u zemlji....i moja je takva,ima jednu granu u zemlji i tek na nakih 10 cm od zemlje počima se sirit..neznam kako bi je obrezala |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro, ne vidjet ćemo...nego čekaj je, i počet će rasti!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ja sam svoje orezala, nadam se da nije izmrzla... Zaista su prekrasne i jako zahvalne za ljeto a ova zima im je bila test za preživljavanje. Vidjet ćemo...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
A moje su još pod snijegom! |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ako su krenule sa novim izbojima nije prerano za orezivanje, problem jedino moze biti neki jaki mraz ili previse vlage u zemlji na proljece (kise) - nadamo se da ova godina nece biti ekstremna.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja sam moje orezala u kasnu jesen. prije par dana sam primjetila da je krenula pomalo.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
znaci i za moje ima nade..jesenas si mi dala grane gaure,posadila sam ih i sad cekam..mislila sam vec jesenas da ce se vidjet na njima da su se primile tj da ce biti koji maldi izboj ,al nista ..valjda krenu sad
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
predvečer sam orezala gaure, onda sam se prepala da je prerano i sad nakon čitanja cijele teme, lakše mi je
pretpostavljam da neće biti štete jer niče iz korjena bijela je već pustila mlade izdanke - listiće, iz tla, to me i ponukalo na rezanje, a roza zasada ništa |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A nabavila sam i gauru sa roza cvijetom, ali ima bijeli obrub na cvijetu!! I naravno, još bijela graciozna balerina gaura od MireK, ona sa dugim tankim granama, i još...isto takva roza sa dugim granama!!! A, kaj ćete, ja zbilja neznam stati na jednom cvijetu!!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo su unešene gaurice, prepune mladih grančica, dakle sljedeće godine mi je vrt u gauricama!! Fascinira me to kod njih kako u proljeće skromno niću a ljeti se bogato urešene sa bezbroj cvijetića!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ova mala cvate u zimskom vrtu!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon beskrajnog traženja ove biljčice, od skoro pa moje prve CIF-ove susjede dobila sam je!! A onda u Krku u rasadniku nađem gaurice po 8 kuna, i već pri kraju sezone naletjela sam u ČK sajmu na biljčice po 5 kn!! Tako da ih sada imam po cijelom vrtu, a par komada sam stavila u teglu i unijela u zimski vrt!! E ta me je obradovala cvijetičima!! Evo par slikica!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E i ja sam dočekala da moja gaura procvjeta, a na jesen ću razmišljati dali s njom u vrt ili će ostati u tegli, baš mi je lijepa ta leptirica. ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Horti, hvala na odgovoru! uh, moram biti strpljiva a to mi baš i nije osobina
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |