Ljubičice - Viola sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shasha voki
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Kod mene su počele cvetati one koje su zaklonjene od vetra, a na dvorištu još ne cvetaju, ali su pune pupoljaka. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
da i u moje mame se same šire, nažalost u mene na balkonu su ograničene na posude.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...Ines sire se kao korov
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Prekrasne su!!!! Da li se one same šire tako po travnjaku ili...?
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
baš su prekrasne shsha moje još ne cvjetaju, vjerovatno im ne odgovara biti zatvorene u posudi
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ovo su one obične,ja ih divljakuše od milja zovem
![]() malo pobliže ovaj ljubičnjak
![]() i neke šarene,plavo-bijele
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ner volim duplicirati slike na forumu ali kako je vrijeme ljubičica a nitko da ih uslika evo ja selim sa vrta sliku svog "ljubičnjaka"(nekad je travnjak bio)
![]() |
|
![]() |
|
I moje su konačno počele cvasti.Danas sam vidjela ljubičaste i bijele,osalima je valjda još zima
|
|
![]() |
|
ja sam ih posadila na balkonu (točnije presadila-iskopala iz vrta u susjede, ona ih ima po cijelom vrtu), nadam se da će mi uspijeti.nema ljepšeg mirisa nego ljubičica u proljeće
![]() |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
E bas su mi slatke te ljubicice! ...hm...
![]() ![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Pa da, nemože ni vama biti baš sve idealno
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Nije loše...bunimo se samo na bure marčane... ![]() strašne tri ili manjih sedam... |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Lako vama kad je cijelu zimu kod vas temperatura iznad nule.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Evo mislim da kod nas u Zadru proljeće već kuca na vrata...
ljubičica u maminom vrtu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Možeš ih posejati sada, seme neće izmrznuti preko zime. Ako ih seješ u saksiju tada ne znam, ja ih sejem po dvorištu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
može savjet, kad da posijem ove ljubičice?
kupila sam jednu vrećicu na kojoj piše kasna jesen. može sad il sam već zakasnila? i da li mogu u pitar? imam samo balkon...... |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Zar je potrebno uopće ovakvo pitanje? Znaš da nas sve interesira!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
volim ljubičice, a ne samo zato što lijepo mirišu, nagovještavaju proljeće nego su i ljekovite.. da vam otkrijem sve o njima ???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |