Krasula - hibridi |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenjar, znam za jednog kaktusara u Sloveniji koji ih uzgaja. Bešlić ovu Krasulu nema na internetnoj trgovini no to ne znači da ju nema u uzgoju. Za primjer da navedem da nema niti P. namaquanuma na svojim internetnim stranicama ali znam da ih ima jer sam svoje Namaquanume nabavio od njega. Pošalji mu email pa pitaj ili telefonom. Ako za neku Krasulu možemo reći da je rijetka onda je to sigurno Crassula Buddha's Temple. Sporo raste a relativno je novi hibrid tako da je nju teško nabaviti. Ali znaš onu: tko traži taj nađe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivna je ,kako samo zdravo i lijepo izgleda ..gdje se može nabavit takva ljepotica znaš li pinus ?
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
pinus pa što je ovoooooooooo!? koj prekrasni primjerak!!!!!!!!!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dakle, Pinus...svojim sukulentnim ljepoticama uvijek me ostaviš bez daha
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaaaaa ovo oćem :D predivna je stvarnoooo nisam takvu nikada vidjela
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Crassula 'Buddha's Temple'
![]() ![]() Za rod Krasula kažu da ima stotinjak vrsta i još nekoliko stotina hibrida i kultivara. Od hibrida u mojoj kolekciji po ljepoti bi izdvojio“ Morganovu ljepotu“ i „Budin hram“. Ovo na slici je Krasula „Budin hram“. To je hibrid koji je nastao prije 50 god. križanjem Krasule falkate i Krasule piramidalis. Raste relativno sporo. Razmnožava se reznicama, dijeljenjem malih rozeta koje rastu uz matičnu biljku i sjemenom. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |