Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 243> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni se čini da sam vidjela kod tebe u vrtu zar ne ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
kamilice,
ovo prvi put vidim, a tako predivno izgleda. Malo sam progooglala, ali nisam našla ništa slično . Otkrit ne naši znalci kakav je to grm/drvo. Pozdrav ![]() Evo odg., hvala natalija. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamilice to je clerodendrum trichotomum, ovo su sjemenke, a ne cvjetovi, oni budu bijele boje, cvjeta u ljeto
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
clusia rosea
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
MiraK, hvala!
![]() Belina, vidim da si već dobila odgovor... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
fala, baš sam je "obradila", bila je sva ušljiva,
i to nastanjena nametnicima više vrsta,ali nisam je mogla ostaviti u trgovini, nadam se da će sve to preživjeti |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lewisia
|
|
![]() |
|
može ime ovog sukulenta?
nisam sigurna je li aeonium... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neznam naziv i ovim ružama pa ako možete pomoći: 1. ![]() 2. ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Vidjela sam u jednom vrtu jako lijepu, čisto narančastu ružu i nisam poslikala ( nije monika jer ju imam) pa neznam niti jedan naziv narančaste ruže. Molila bih da mi pomognete oko naziva a boja i cvijet bi trebali biti ovakvi ( slika sa neta)
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Streppy, da nije na 2. slici obični lovor?!
3. je kalanhoa (u proljeće je odrezi i zapelcaj grančice sa dva listića i bit će prelijepa). natalija, ono na 1. slici kao da je clematis, (nisam sigurna). Mihaela, na 1. slici je možda clorofitum - zeleni. Aleks, a da nije možda krasula? |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
da, batat je
|
|
![]() |
|
Belina,
to ti je tamni batat, puže mi iz važe na balkonu. Puno pozz ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Molim Lovreka,da mi pomogne oko ove prekrasne biljke.
Dobila sam je u Ivaniću. Kako se zove?
![]() |
|
![]() |
|
mislim da je jednogodišnja biljka, rasije se i dogodine niču nove biljčice
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Čini se da jest! Baš ću promatrati koliko dugo će izdržati niske temperature. Hvala ti Natalija. Već se mjesec dana mučim da otkrijem koja je to biljka jer mi se jako sviđa. Idem guglati kako se uzgaja.
|
|
![]() |
|
andina, a da nije ovo na drugoj slici euphorbia marginata?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |