Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Emilly
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Emilly

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 70>
Korisnik
Poruka
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 20:16
smile128prekrasne suClap a fotke mi se sviđaju baš zato što prikazuju cvjetnu čašku a to je najbolja osobina orhideje, predivan cvijet ( bolje mi je nego kad se slika s čitavom stapkom)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 06:58
Orhideje su zaista tvoj adut!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 13:05
smile79

Gordana, držim ih na svim prozorima koje imam u kući. Neke stoje na policama pokraj balkonskih vrata. Ma ima ih posvuda Wink
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 13:13
Emilly,ja se ponosim sa svojom jednom i zbilja izgleda divno na polici a tek kad zamislim kuću punu onakvim prekrasnim orhideja smile39To je raj za dušu i tijelosmile79
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 14:00
Emilly samo sam malo škicnula na tvoju temu,nisam sve još stigla pogledati,ali svakako hoću.Zasad ću reći samo ovo: "Pa ti si doslovno Kraljica orhideja!"   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:51
Hvala cure smile79
Samo da nam hana pokaže svoje sličice... Za čas bi mi oduzeli titulu LOL

Išla sam danas malo prošetati po mbm-u. Dobili su one plave phalove i  prodaju ih po stvarno bezobraznoj cijeni, 280 kn... Bio je jedan sa samo jednim cvjetekom po 15 kn, skoro sam ga uzela iz čiste znatiželje (da vidim koliko će dugo biti plavi), ali sam odustala. Uzela sam dva druga na sniženju, tek toliko da se nađe LOL

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:53
Slike su malo lošije jer nisam mogla čekati do sutra da ih ljepše uslikam po danjem svijetlu LOL

Kupila sam i ovaj mali oncidium, cvijetovi su veličine nokta i mirišiiiii

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:54

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:54
I ove ljepotice

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:55
Eto, fino sam odmorila živce, napunila baterije i ispraznila novčanik smile42
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 16:57
Emilly bez brige dobit ćete onda titulu objeWink
Meni se jako dopadaju ti plavi al jel to na kraju prava boja ili im daju nešto za tu boju?Meni je ta boja smile227al prirodno mi je ipak bolje..
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:00
Ma i meni su fora, ali su pofarbani Confused
Ne znam samo koliko dugo budu plavi. Možda već iduću cvatnju skroz pobijeli... A malo mi nema smisla dati toliku lovu za bijeli phal kad ga mogu kupiti za 20-ak kuna
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:00
Kadkad je dobro malo i isprazniti novčanik,pa mora čovjek nekad i sebi malo ugoditi! I kod mene je to prije bilo malo češće,no sad si nažalost ne mogu to tako često priuštiti.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:08
Istina,Emilly.Na kraju bi ispalo da si dala pare za tu jednu cvatnju što si ga vidjela odnosno kupila plavogaConfusedZar nije to bezveze??
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:09
e pa zar opet??????????????? Za onaj mini se biježim sa štovanjem Wink
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:10
ja ne vidim sliku iza malog bijelog?

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:11
Uvijek ih možemo pričekati na sniženju Wink
Danas su spustili i paphove sa 150 na 15 kn. Isplati se pričekati.
Nisam kupila ni jednog jer mi idu na živce koliko su spori, ali ako netko želi mogu sutra otići po kojeg Wink
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:12
Naravno draga Big%20smile
Koju sliku ne vidiš, božićne zvijezde su na zadnjoj
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:14
e da, njih ne vidim

Amelia,It
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 17:21
Emilly jesi li probala kad zadržati božićnu zvijezdu do sljedeće godine?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.