Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 70> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo je i u mbm-u sniženih phalova.Bijele za 20kn ali u očajnom stanju.Sljedeći put uzimam i pokušavam spasit ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Emilly jesi li probala kad zadržati božićnu zvijezdu do sljedeće godine?
|
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e da, njih ne vidim
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Naravno draga
![]() Koju sliku ne vidiš, božićne zvijezde su na zadnjoj |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Uvijek ih možemo pričekati na sniženju
![]() Danas su spustili i paphove sa 150 na 15 kn. Isplati se pričekati. Nisam kupila ni jednog jer mi idu na živce koliko su spori, ali ako netko želi mogu sutra otići po kojeg ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja ne vidim sliku iza malog bijelog?
|
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
e pa zar opet??????????????? Za onaj mini se biježim sa štovanjem
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Istina,Emilly.Na kraju bi ispalo da si dala pare za tu jednu cvatnju što si ga vidjela odnosno kupila plavoga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kadkad je dobro malo i isprazniti novčanik,pa mora čovjek nekad i sebi malo ugoditi! I kod mene je to prije bilo malo češće,no sad si nažalost ne mogu to tako često priuštiti.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma i meni su fora, ali su pofarbani
![]() Ne znam samo koliko dugo budu plavi. Možda već iduću cvatnju skroz pobijeli... A malo mi nema smisla dati toliku lovu za bijeli phal kad ga mogu kupiti za 20-ak kuna |
|
![]() |
|
Emilly bez brige dobit ćete onda titulu obje
![]() Meni se jako dopadaju ti plavi al jel to na kraju prava boja ili im daju nešto za tu boju?Meni je ta boja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eto, fino sam odmorila živce, napunila baterije i ispraznila novčanik
![]() |
|
![]() |
|
I ove ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slike su malo lošije jer nisam mogla čekati do sutra da ih ljepše uslikam po danjem svijetlu
![]() Kupila sam i ovaj mali oncidium, cvijetovi su veličine nokta i mirišiiiii ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() Samo da nam hana pokaže svoje sličice... Za čas bi mi oduzeli titulu ![]() Išla sam danas malo prošetati po mbm-u. Dobili su one plave phalove i prodaju ih po stvarno bezobraznoj cijeni, 280 kn... Bio je jedan sa samo jednim cvjetekom po 15 kn, skoro sam ga uzela iz čiste znatiželje (da vidim koliko će dugo biti plavi), ali sam odustala. Uzela sam dva druga na sniženju, tek toliko da se nađe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Emilly samo sam malo škicnula na tvoju temu,nisam sve još stigla pogledati,ali svakako hoću.Zasad ću reći samo ovo: "Pa ti si doslovno Kraljica orhideja!"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly,ja se ponosim sa svojom jednom i zbilja izgleda divno na polici a tek kad zamislim kuću punu onakvim prekrasnim orhideja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Gordana, držim ih na svim prozorima koje imam u kući. Neke stoje na policama pokraj balkonskih vrata. Ma ima ih posvuda ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Orhideje su zaista tvoj adut!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |