Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 239240241242243 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 17:26
krasni su ovi limuni ,samo ti veliki znaju imati debelu koru i nebudu baš sočni bar oni koje sam ja kupovala, a moj je sitan tanke kore i sočan pa mi dođe na isto
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 17:17
Ove limune sam nazvala pravi kapitalci.  U sredini je limun kakvi se obično prodaju kod nas u robnim kućama a ovi kapitalci su urodili kod naših susjeda na jugu....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 16:59
 Lijepo je kada se može sa svoga stabla , u svome dvorištu ubrati ovo divno voće kao što su ubrali naši južni susjedi i poslali mi... hvala im.... Na slici je ogromni limun, grejp, mandarine, naranča, limun normalne veličine i tzv. fortunele ( ovo sitno )....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 16:53
Dragi moji, moram ovo podijeliti s vama. Vratili se moji dečki ( MM i MS) sa juga , uspješno obavljena posla (sadili biljke) i donijeli mi voće od naših susjeda. Nazvala sam ove limune David i Golijat. Ovaj sitni je limun normalne veličine kakve kupujem u trgovinama a ovaj drugi je baš velik, lome se grane od tereta ploda...Slijedeće godine ćemo i mi posaditi takav...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 23:40
Vidi se da je ovako skuhan kukuruz  omiljen kod dobrog dijela  čitača ovih stranica. Baš mi je drago......
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 22:39
Kuhani kukuruz,mljac mljacThumbs%20UpMi doma kažemo kuruzaLOL
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 21:02
Mari i Gioiaa, zgodno se nekada prisjetiti  ovakvih  "poslastica" iz prošlosti.

Volim ja i čvarke i ostalo ali veselim se i cvijeću.....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 18:08
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 20:56
E.Nona, hvala ti na ovoj informaciji. To nisam čula ali vrijedi znati. Naše mame su znale  kako si olakšati pojedine poslove.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 20:51
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

ma lijepa je ova božićna zvijezda od prijaka ali ja mislim da su čvarci i kobasice bolji Wink
ClapLOLsmile133
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 20:11
ja ih obožavam i često ih kuham preko zime , dobro si me sjetila kuham ih u subotu kad sam cijeli dan na selu , mpm je stavljala u vodu dok se kuhaju pepela od drva i onda sva ljuska otpadne kad se skuhaju dobro ih ispereš i ostanu goli Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 20:06
Malo da vas počastim ako volite kuhani kukuruz.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 19:54
E. Nona, znaš da si  potpuno u pravu. Veselim se i cvijetiću a i čvarci su ......fini.....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 18:46
ma lijepa je ova božićna zvijezda od prijaka ali ja mislim da su čvarci i kobasice bolji Wink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 12:49
Moje bebolinice rastu a sada ih je obasjalo i sunce pa se nadam da će im to koristiti. Ovo je sadašnje stanje.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 12:37
Drage moje, meni je isto došao sv. Nikola u obliku roditelja  moje snahe i donijeli mi poklon ovaj dražesni cvijetić ..... i još drugih finota....( od svinjokolje)

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 20:12
za cvjetic
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 09:50
Gute Fee, hvala ti na posjeti. Volim kuhati, peći kolače, mijestiti rezance i to mi nikada nije teško.Hvala ti na želji  za zelene prstiće, da mi dobro rastu moje biljčice.smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:04
Draga Milica , vidi se da si bila vrijedna ! Zelim ti i dalje sretnu ruku i zeleni palcic !   smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 22:40
Lantana, hvala na tvome razmišljanju i na posjeti u moje dvorište....smile219
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 239240241242243 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,766 sekundi.