Zadar u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pretpostavljam da su prušijani grilje,škure.I danas sam nešto naučila.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Kiki.Ko?
Uvijek me očaraš slikama. Poviješću izgradnje mosta, predivnom lukom ili noćnim slikama okićenog Zadra. A šparuga, kako ono, lisičji rep, pa još na prozoru sa prušijanimi - super je! Puno lipih pozdrava ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek uloviš krasne detelje! Bravo za reportažu!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Fotografije su odlične, a nebo nad lukom koliko god je fascinantno toliko i zastrašujuće.Brodovi su skupljeni jedan uz drugog kao da govore"daj brrr ugrije me malo" "zagrli me strah me je od nadolazeče nevere"
|
|
![]() |
|
Luka pred neveru.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imala sam "u mišu" ovu fotkicu sa kakijem pa kažem s obzirom da je na njoj i jedna talijanska vila koje obožavam,kažem da je iskrcam ovdje.
Inače vile su skoncentrirane uz more u potezu od jedno 300 metara.Dobra vijest je da se svake godine sredi bar jedna.Ove godine su se dvije renovirale.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kiki-ko hvala na opisu, drago mi je da si to napisala jer me je to podsjetilo na pokojnog prijatelja koji je
radio u konzervatorskom zavodu u Splitu, a inače je puno puta dolazio tu, a i žena mu je zadranka. Slike su odlične i ambijent na njima super. |
|
![]() |
|
Konzervatorski zavod u centru grada kraj crkve sv.Šime.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe noćne slike okićenog Zadra
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dobra ideja,makar ne znam da li ću se snaći jer sam ti ja truba na temu istok,zapad,sjever i jug.Mene to u školi nisu naučili jer su previše vremena potrošili na sinus,kosinus,potencije i slična sr...Potrudiću se ubaciti par svojih rečenica.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo npr. di se nalazi onaj zvonik, kako se zove crkva, di se nalazi onaj ukrasni bor, imena trgova i u kojem dijelu grada se nalaze itd., ako smatraš da je to bezpotrebno ti nemoj, svejedno ću uživati gledajući fotografije. Oprosti ako sam napravila pomutnju to mi nije bila namjera.
|
|
![]() |
|
Ne razumijem.Koga tipa opisi?Npr?Pojasni.Drage volje.
|
|
|
|
![]() |
|
Prekrasne fotografije, ako mogu komentirati, meni jedino nedostaju opisi nekih zgrada, kaleta itd.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Što ti je tehnika. Ja malo po Turskoj i onda hop u Zadar. A u Zadru uvijek lijepe i zanimljive slike!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |