Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:17
bravooooo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 18:32
Lilie,smile71

Mistysmile71

Gioiaasmile71
Vaši komentari će obradovati moju kćerku i zato vam puno hvala.
Ja sam ove slike namjerno stavila da ih još netko vidi jer ona misli da  ovi vjenčići nisu baš neki naročiti. Meni se sviđaju ali ja mislim da nisam , kao majka, potpuno objektivna pa sam željela čuti još neko mišljenje i zato vam veliko hvala.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:22
 Bez obzira što je vani gusta  magla da ju možeš rezati, moje bebice se bude. Kad bi samo provirila najmanja zraka sunca, bilo bi to veselje za sve.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:43
U tvom potpisu sve pišeThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 17:02
Moj spatifilum je opet procvjetao. Veseli me, iako je samo jedan cvijetak. Do sada uvijek samo jedan....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 17:38
bolje jedan nego nijedan Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 17:57
Zadovoljna sam i veselim se ali više sam to napisala što uvijek samo jedan procvjeta. Ovaj je veći a imam i manje , koji ni ne na rastu veliki kao ovaj i opet  bude samo jedan cvijet. Ne znam, zašto....???
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 18:12
Milice da te utješim,i moj svaki put cvjeta samo sa jednim cvijetom.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 18:46
Mali kaktus, hvala ti što mi ublažavaš  da se manje brinem da nisam jedina. Kod moje susjede od koje sam dobila ovaj cvijet puno više cvijetova bude a nema ni toliko listova kao kod mene. To sigurno ovisi o položaju i sl.Ma , dobro je makar i jedan.....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 19:03
Jedan ali vrijedanThumbs%20UpWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 19:05
Da, Tea, meni je jako vrijedan, makar i jedan jedini cvijetić....Sretna sam kada mi procvjetaju.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:37
Jedan, ali vrijedan, baš je krasna cijela biljka.
Lijepi adventski vjenčići! Clap
život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 22:40
Lantana, hvala na tvome razmišljanju i na posjeti u moje dvorište....smile219
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:04
Draga Milica , vidi se da si bila vrijedna ! Zelim ti i dalje sretnu ruku i zeleni palcic !   smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 09:50
Gute Fee, hvala ti na posjeti. Volim kuhati, peći kolače, mijestiti rezance i to mi nikada nije teško.Hvala ti na želji  za zelene prstiće, da mi dobro rastu moje biljčice.smile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 20:12
za cvjetic
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 12:37
Drage moje, meni je isto došao sv. Nikola u obliku roditelja  moje snahe i donijeli mi poklon ovaj dražesni cvijetić ..... i još drugih finota....( od svinjokolje)

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 12:49
Moje bebolinice rastu a sada ih je obasjalo i sunce pa se nadam da će im to koristiti. Ovo je sadašnje stanje.....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 18:46
ma lijepa je ova božićna zvijezda od prijaka ali ja mislim da su čvarci i kobasice bolji Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 19:54
E. Nona, znaš da si  potpuno u pravu. Veselim se i cvijetiću a i čvarci su ......fini.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.