vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Čekamo nove fotke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Znači, otvoren je novi hotel za kućne ljubimce, ovaj puta za cvijeće? Tko nebi primio tako lijepe goste i brinuo o njima. Kad se vrati gazdarica valjda će biti opet onih lijepih makro slikica.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hehe natalija bas si me nasmijala,imaju stvarno dobru svjetlost ..bojim se samo da ne pretejeram sa zalivanjem,posto je kod nas sunce ,a oni su kraj prozora ja ih moram zalivat jer se isuše
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasne su, kod kamenjar imaju pun pansion
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
znam da si ih poželila,kako ne bi,dugo nisi bila...ti poželila njih a ja poželila tebe
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala ti!! bas sam ih se zaželila!jos malo pa cu ih i u zivo vidjeti:)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bravo kikach
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
ovo je prava ljepotica,stvarno lijepo napreduje ova aloa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tvoja lijepa đungla
![]() [IMG]http://i42.tinypic.com/2ahcuu1.jpg[/IM |
|
![]() |
|
![]() ove sve cvjetaju ![]() |
|
![]() |
|
znam da si poželila svoje ljepotice pa evo da ti ih malo pokažem..danas sam ih zaljevala
![]() ova me prilično zabrinjava ,donji listovi joj se suše ,al i dalje je jako lijepa ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mogla bi s mamom navratiti na sljedeću kavicu
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Pozdrav svima! svaki dan citam na forumu, ali sam malo uljenila sa pisanjem. i jaaao dugo nisam bila na svom kutku i tek danas vidjela pitanjca. bas mi je neugodno. lorica, maćuhice sam kupila, a jadranka gerberi su kupljeni u mbm, vjerovala ili ne imali su akciju sadnica i bili su po 3kn!! sto se tice panoramskih slika, vrt zaista nije tako veliki:)
hvala vam svima puno na lijepim komentarima. kako sam sad u zagrebu ne mogu stavljati nove slikice. potrazit cu neke stare, pa cu staviti! :)
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivne slike, još lijepše cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja sam za malo panoramskih ali i sliku one veličanstvene bugice... kako je sad!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sve tvoje cvijeće ali i slikice su prekrasne i baš bi bila grehota da bilo koju izdvajam, iako...ima i onih od kojih zastaje dah!! Mali gogo ima pravo, i ja bi voljela vidjeti malo panoramske slike tvog vrta, da steknem uvid koliki je, a po bugici i balkonu sam ti našla mjesto odakle bi mogla biti!! Pozdravčić ti ostavljam i naravno očekujemo nove sličice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
jadranka59 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Nova sam ovdje i veliki pozdrav a samo bih htjela priuitati gde ste nasli sjemena gerbera ili reznice i kako ja to mogu pronaci i gdje... Bok
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Predivno!!!!
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
U ovo maglovito juto baš sam uživala u tvojim biljčicama. Bugica je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |