Ciklame - Cyclamen |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 37> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bože kako ti je lipa Valentina!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, nona, to je Valentina!!! Danas ujutro vidim cvijetovi klonuli, idem projerim zemlju, ma zemlje ni nema, nešto malo kokosivih vlakana sa mrvicom supstrata, suho kao barut, a bila je u ukrasnoj tegli i to me zavaralo, a da nije bila u njoj, pod rukom bi osjetila da je laka kao pero, da je suha, sada sam dodala humusa, dobro utisnula u teglicu, zalijala, i već se podigla!! Prava cura!!
A to je škola za dalje za sve kupljene biljke!! Prvo provjeriti da li treba zaliti a onda se diviti poklonu!! Ja bila oduševljena poklonom a na dalje zaboravila!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna je , jel ta za Valentinovo?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Silvestra imam i ja takav slučaj nakon nekoliko godina i meni je jedna propala i još će jedna,ako ti je to utjeha,a ostale nikako da procvjetaju osim crvene.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Jedna mi je krepnula ...a još tri mi trebaju procvjetati...
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Bit ći ih kod mene još samo malo strpljenja da počnu cvjetati i eto ih.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dmirce12
![]() silvestra ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Cikas,krasna ti je
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Da se pohvalim, imam i ja jednu!
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
anta,svakako provjeri kakav je supstrat.Nemoj dozvoliti da bude odozdo vlažan ako ne i mokar a odozgo suh.To se meni dogodilo jer sam zaljevala samo u podložak.Supstrat oko gomolja se sasušio i nije bio više dobar.Gomolj se preiscrpio i uvenuo.Vjerojatno se kod tebe radi o mirovanju ako normalno zaljevaš i ako je sa lukovicom sve u redu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
to sam i ja zaključila da je za ovu godinu ocvala i da zuti jer je gotova za ovu godinu samo sam htjela provjeriti jer nemam iskustva...hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Anta 188 ili je suha ili previše vlažna.
|
|
![]() |
|
Maggie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Tea, Vrtlarica je nedjeljom na htv 1 oko 17:15. Postoji web stranica na kojoj se mogu vidjeti stare emisije, no ova još nije stavljena. budem dodala link. Nek se nađe za budućnost.
|
|
![]() |
|
Sprema se na mirovanje.Sve listove koji žute otkini ali pažljivo.Ti listovi joj više ne trebaju i pažljivo drži jednom rukom lukovicu i drugom stabljiku lista otkini.
Ima li još nekakvih promjena,tipa sa samom lukovicom ili joj samo žute listovi? |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |