|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
Moja kčer ima zeleni prst za dejice, cvatu bez prestanka. Ocvalu granu sam ja proljetos odrezala da bi ona izbacila novu granu koja je ljetos obilno cvala. Ljetos je ostala spržena na prozorskoj dasci, bez vode, sama u kući, ali čim je dobila vodu oporavila se i pogledajte šta danas radi |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Ako su korjenje i listovi ok onda super,to je najbitnije.Cvast ce kasnije,mislim da je to najmanji problem
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Samo ti njih čuvaj i pazi, na proljeće će opet biti cvjeteka
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
Meni su donekle ok, dosta zelenog korjenja, jedino pri kraju sa cvatnjom....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
d.i.n.a.
![]() Kad sam ja prošli put bila,prije oko mjesec-dva,onda su za 20kn bile one u očajnom stanju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
Tea, prekrasna dejica, točno takvu si želim, fenomenalna boja
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Kako tko
![]() Ali nema nam druge nego čekati... |
|
![]() |
|
![]() |
tatjana,mi smo strpljivi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Vaše su predivne,ali čekam da moja do kraja pusti cvijet
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() Bebač ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Obožavam ovakve nježno roze
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Anastazina,Tea,prekrasne su vam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
Prekrasne su Vam dejice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Zbilja su posebne
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
Nije baš neka fotka al nisam imala ni neke uvijete za fotkanje.Izdržala transport i svi pupovi na broju
![]() Emilly ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odlična je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
Marti, pogledaj ovdje...ako su ovakve uši kao kod sarajke, najbolje napravi kako su cure savjetovale...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |