Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zadar u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zadar u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 34>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:21
Lijepe noćne slike okićenog Zadra Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 14:00
Konzervatorski zavod u centru grada kraj crkve sv.Šime.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 14:47
Kiki-ko hvala na opisu, drago mi je da si to napisala jer me je to podsjetilo na pokojnog prijatelja koji je
radio u konzervatorskom zavodu u Splitu, a inače je puno puta dolazio tu, a i žena mu je zadranka.
Slike su odlične i ambijent na njima super.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 10:53
Imala sam "u mišu" ovu fotkicu sa kakijem pa kažem s obzirom da je na njoj i jedna talijanska vila koje obožavam,kažem da je iskrcam ovdje.
Inače vile su skoncentrirane  uz more u potezu od jedno 300 metara.Dobra vijest je da se svake godine sredi bar jedna.Ove godine su se dvije renovirale.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 10:57
Thumbs%20UpSamo da ostavim trag u ovom prelijepom gradu!Smile
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 11:54
Luka pred neveru.

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 16:34
Fotografije su odlične, a nebo nad lukom koliko god je fascinantno toliko i zastrašujuće.Brodovi su skupljeni jedan uz drugog kao da govore"daj brrr ugrije me malo" "zagrli me  strah me je od nadolazeče nevere"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 22:16
Uvijek uloviš krasne detelje! Bravo za reportažu!
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2011 u 19:28
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 13:00

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 01:48
Kiki.Ko?

Uvijek me očaraš slikama.
Poviješću izgradnje mosta, predivnom lukom ili noćnim slikama okićenog Zadra.
A šparuga, kako ono, lisičji rep, pa još na prozoru sa prušijanimi - super je!

Puno lipih pozdrava smile78
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 10:09
Pretpostavljam da su prušijani grilje,škure.I danas sam nešto naučila.
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 12:07
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Pretpostavljam da su prušijani grilje,škure.I danas sam nešto naučila.

Mi Jakovari (Jadranovo), Omišljani nas zovu Gorinci (došli od gora - s kopna, neznan ni napisat Wink - Hreljin, Kostrena, Kraljevica, Šmrika, Jadranovo),
rečemo za škure i prušijane, tako mi je govorela pok. nona.

Jadanput san va štubištu zgrade srela susedu i govori da "gre klast robu", a to znači da gre stavit sušit robu. I ja još učin. Pogotovo sad kad iman Vas, CIF-ovce, sa svih stran.

Puno pozdrava iz Omišlja.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 09:39
Vatromet nije bio toliko bogat i gust da bi se mogli napraviti dobri snimci.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 11:57
Ovom staklenom pokrovu na bunaru sam dala godinu dana.Nije izdržao niti toliko.Poruka nadležnima:Zašto se preseravate i pravite fini u gradu koji voli uništavati sve svoje vrijednosti?Zašto se pravite nobl kad znate da smo prokleti balkanci (čast izuzecima)?
Da postoji peticija za stavljanje 10 kamera u svaku ulicu odma bi je potpisala.Kazne za vandale rigorozne.Roditelji plačaju štetu ODMAH!Ako nemaju,OVRHA ODMAH!!!Djeca u lancima  uz čuvare čiste grad i grafite.
Znam da je nacistički rigorozno,ali da vidite kako za čas nebi bilo niti vandalizma niti djece u lancima.
Mislim da nisu zakazali roditelji koliko škola.Umjesto nepotrebnih stvari kao aritmetika,trigonometrija,sinus,kosinus,trebali bi ih učiti za život korisnim stvarima.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 09:34
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 10:08
Vjerujem da će u novouvođenom predmetu građanski odgoj djeca nešto i naučiti, ali ostaje generacija roditelja, koja nije ništa bolja.

Inače ova zadnja slika ti je prekrasna.Prava razgledica "Pozdrav s mora!"Big%20smile
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 12:06
Sada će me neko razapeti ali odgovorno tvrdim (ne samo ja) i živi sam svjedok,bar u mom gradu,da su nas nakon ovoga rata izbjeglice i prognanici koji su došli i dijelom ostali što se tiče  kulture bacili 100 godina u nazad.Kao i uvijek čast izuzecima.
 Da malo ilustriram.Puno puta sam vodila psa kod veterinara na šivanje jer su kroz prozor iz zgrade bacali humanitarne konzerve i boce.Ili oko hotela koji im je ukazao gostoprimstvo su naložili klupe i parkete da bi mogli ispeći kokoš(Punta Skala,Petrčane).
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 09:50
NOĆ MUZEJA

Muzej antičkog stakla

Nemam baš puno fotki jer sam bila i slikala prošle godine.Zato sam iz medija posudila neke nove zanimljivosti.
Prezentacija izrade staklenih perli zaposlenice muzeja i umjetnice Antonije Gospić.Ona je od kćerinog rođaka žena i moja prva susjeda.Plakat joj je napravio muž koji je poznati fotograf.

I izložba njenog i replika antičkog nakita.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 10:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.