Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Julija - to je velika kutija, ako misliš na ovu lila-bijelu, srčeka unutra su promjera nekih 12-15 cm, onda znaš kolika je kutija.
Kikins - je, to je decoupage na platnu. Prvi puta sam radila i baš me bilo frka, međutim, nije nikakav problem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
svaka cast!!!!
to je dekupaz na platnu? |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Kutijica je stvarno posebna! I srčeka isto!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala vam cure moje, a Gogs u pravu si, zaista sam radila s jako puno ljubavi jer su mi to izuzetno drage osobe
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasno , vidi se da si radila s puno ljubavi
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani uspjela sam, jer moj miš ima u glavi svakave ludorije, pa čas nešto pronadje a poslije ne.
Radovi su ti prekrasni. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasan poklon mladencima ,bravo jani
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Već par dana radim poklon kutiju za mladence kojima idem na svadbu. Pokazujem vam je u svim varijacijama, otvorenu da se vidi unutrašnjost kutije: podstavila sam ju ali i dodatno ubacila punilo da bude kao jastučić, napravila dva srčeka od stiropora za mladence (jedino mi je žao da se na slici ne vidi da je jedno rađeno u kombinaciji s bijelom čipkom-naravno za mladenku). S unutrašnje strane poklopca sam napisala tekst i datum vjenčanja i malo ukrasila rižinim papirom. Inače sam vrlo često nezadovoljna s napravljenim, ali ova mi je kutija baš po guštu.....
Jedino ju još nisam baš potpuno zatvorila jer želim da se dobro dobro posuši, još je relativno svježe lakirana.....
Mislim da se na ovoj slici može ipak vidjeti i čipka na srcu za mladenku.....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Puno hvala, Jani. Idem u isprobavanje, nadam se da ću uspjeti napraviti ono što sam si zamislila.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
I ja sam se prvi puta zeznula pa sam ga morala dva puta nanositi. Ide iza lakiranja, na kraju, kada je sve gotovo. Inače ga lak prekrije i ne dobije se baš pravi dojam.
Inače, ja obožavam raditi kutije. Bez obzira što potrošim strašno puno vremena na njih one su mi najdraže.....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve jako lijepo, ja nikako da počnem sa kutijicama.
Spomenula si da si radila sa 3D ljepilom, reci mi molim te, da li on ide prije lakiranja ili poslije, nisam do sada radila sa njim a planiram pa da nešto ne zeznem. Hvala. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ova zadnja kutija ti je predivna. Vidi se da si uložila puno truda u nju.
|
|
![]() |
|
Tatjana - baš mi je drago da ti se sviđaju moji radovi! Ne znam na koje salvete misliš, ali ovako: svijetli tanjur sam radila s rižinim papirom i njega sam potrošila cijeloga, crveni je salveta i ako želiš mogu ti dati jer mi je još ostalo. Na kutiji sam radila s printom, ali i to ti mogu isprintati ako ti se sviđa.
Ova ideja s oblačenjem u tapetu ti je "mrak", ali da li mogu kupiti tako malo tapete? Zar se ne mora kupiti cijela rola? Ako da, onda ću stvarno pokušati s njom, hvala na ideji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
htjela sam ti napisati da možeš unutar kutije staviti i tapete, još bolje nego svila, jer sam ja krojila s vanjskje strane, i to je jedva uspjelo nako trečeg puta.
|
|
![]() |
|
pa napokon si uspjela doči malo sa radovima, bijeli tanjur mi je nešto posebno, crveni isto , a kutijami je famozna samo gdje si nabavila ovakve salvete.
Radovi su 5+ |
|
![]() |
|
Postavljam prvo sliku - pogled s leđa jer se tu baš dobro vidi boja...
pogled bočno:
i pogled sprijeda:
Na ovoj sam se kutijici dugo zabavljala, radila sam s printom, kontur-pastom, krakle-om, 3D ljepilom i još sam na kraju podstavljala iznutra..... Slikicu podstave iznutra ću vam pokazati naknadno jer nisam bila zadovoljna i radim ju upravo ponovno.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvy - hvala ti draga!
Tara - znam da sam negdje vidjela tu salvetu, čak sam si spremila bila u favorite gdje je, ali mi je u međuvremenu "riknuo" komp pa sam to izgubila... ako pronađem ponovno, javim ti!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |