Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 85> |
Korisnik | ||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
JOOOOJ ma kaj je kriva, tak treba biti, niš nije nahero, daj ne pričaj, super je, imaš kakavu šablonu, kak se to radi, doduše, nemem tih šiba al ak jednom naiđem na njih PA SE ULOVIM POSLA
![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Wiz, drago mi je da ti se ograda sviđa, makar nije savršena. Ja sam je sama radila i mogu ti reći, nije to kumst ako ne težiš savršenstvu. Možda sličnih ograda ima u Bauhausu, ali pravilnih, a ne naherenih ko moja. Ja ne mogu ni tortu napraviti ravnu, a kak bi mogla ogradu. Sad se već polako i raspada pa je moram obnoviti.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
anabistrica, osvoila me tvoja ograda od šiblja, zakon, ja bih voljela imati takovu, dal se to može naručiti ili ?
Obožavam te starinske ograde a još to prekrasno i sa ukusom posađeno cviječe, no coment, +10
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Hvala Antune, drago mi je da ti se sviša moj vrt. Dođi mi opet.
Gioiaa, granica nebi trebala biti problem jer se stabljika odreže kad se izvadi korjen iz zemlje.
|
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Jako ti je lijep vrt, sve detaljno isplanirano i ukomponirano u jednu cjelinu (govorim o prvoj slici), vidi se sav tvoj uloženi trud...
Pozdrav... |
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
|
E, draga. To su ti samo male točkice u beskrajnom sivilu. Zato me tak i veseli.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Kiki, baš mi je žao za pakujac. Ali, zato ti imaš prekrasne strelicije i limun koje ja ne mogu imati.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ako imaš kud posadit, samo reci i tvoj je dio
|
||
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Kod tebe kao da nema zime,cvjtići,zelenilo sve živo,e baš veselo kao da je već proljeće
![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
vauuu,zaljubila sam se
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kasnimo obadvije. Bila sam i ja na jugu, ali prije uključenja na CIF. Ali, mlade smo, bit će još prilike da se vidimo
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ja sam i stvarno bilau tvom kraju, pa dođi i ti na jug ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Kukurjek mi je posebno lijep, jedan ali vrijedan!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Lantana, hvala na pohvalama. To mi je jako zgodno - ti k meni na sjever, ja k tebi na jug pa obadvije uživamo.
|
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Uvijek me kod tebe oduševe izvrsne fotografije, pa prekrasno cvijeće, a ovaj put i izvrsne ideje za božićne ukrase. Imaš stila!
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Kamenjar, maslačak, milica, belina, hvala na pohvalama. Volim ja svoj vrtek i sada kad je pomalo turoban sa samo par svjetlih točkica koje sam vam pokazala. Svaki dan obilazim hamamelis da vidim kad će procvasti. Još spava.
|
||
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Cvijetne gredice su ti preljepe:
bambus,kukurijek,a za paprat sve pohvale
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepe su ruže ali očarao me osmantus, prvi puta ga vidim.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |