vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Korisnik | |
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti,drago mi je da vam se sviđa pogled s balkona
![]() Tikvić,crkvica se nalazi tik do mog vrta,a radi zaštite od vlage,morali su pola metra uzeti i od mog vrta jer će okolo staviti kamene ploče! Bilo mi je jako žao gledati kako mi kopaju vrt,ali što je tu je... Moje ruže su dobile drugo mjesto,pa se nadam da će mu se lijepo prilagoditi. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala na pogledu koji si mi namjenila! Ah, odmah se osječam bolje u ove hladne tmurne dane.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Da li se crkvica nalazi u tvom vrtu ili je tik do njega.
Pogled s balkona je čaroban!!!! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su me obradovale slike
![]() ruze ce se sigurno primiti ![]() |
|
![]() |
|
Moj mali vrt je malo raskopan.Naime ,počela je obnova jedne male crkvice koja je nastala još u 15.st.
Nažalost,morala sam izvaditi 2 ruže i premjestiti ih,nadam se da će mi se primiti. Ipak,kad završe radovi,biti će jako lijepo,a i imam neke nove ideje za svoj vrt i stazu iza kuće. Naravno,u svemu mi pomaže (NE)rado i MM. pošto me jako dugo nije bilo tu,barem što se slikica tiče,poklanjam vam malo morskog ugođaja pogled s mog balkona na ogoljelo drvo u dvorištu... Nestrpljivo iščekujemo proljeće... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan pogled
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Ovo se zove vrt sa pogledom,predivno
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ah Ivančice pa jesi li nas zaboravila? daj nam koju sličicu sa terase da bar tako uživamo u tvojoj ljepoti.
|
|
![]() |
|
cvijetomanijak,maso,vi ćete svakako morati malo skoknuti do mora,bar na par dana.
Možda 20.-28.06.,kada budu praznici,ove godine se baš lijepo posložilo! Šteta je to ne iskoristiti! ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Joooj Ivancice, sve ti je super ali ovaj pogled na more :))))) ..ove godine cu pauzirati dok mi djeca malo odskoce, a tako sam se pozelila tog mirisa soli, borova, uh bas mami :))))))))
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
jaoooo ruzice su prekrasne ali slika s galebovima,vec mjesec dana govorim kako ce mi ove godine jezero ČiĆe zamjeniti more ali me jednostavo vase slike mame da svratim do Vira ...pa makar na par dana...hehe
|
|
![]() |
|
![]() |
|
živnulo je,živnulo,turisti se naveliko sunčaju i kupaju,a pomalo i mi domaći.
Danas puše jako jugo,veliki su valovi pa ako se nećemo moći kupati barem ćemo se malo sunčati. Lijepi pozdrav! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijep slike vrta tik uz more!
Nadam se da je živnulo kod vas..............turisti i sezona kupanja.............
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |