Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 172> |
Korisnik | |
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wooooow ...
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
predivno!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam tete salvete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasni etui i još ljepša kutija za nakit.
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
fenomenalno ... ![]() kao i svi tvoji radovi ... ju ar ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasna kutija - krasna kombinacija, prava valentinovska! |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bravo Sarita! Svi tvoji radovi su prava mala remek djela:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala puno svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ne znam što me svaki put
kod tebe iznova više oduševi: sami radovi ili način prezentacije... ![]() ![]() prelijepo... i jedinstveno... p.s. di si nabavila onu salvetu s ružama, drugi etui s desne strane? (ispod onog s malim ružicama) |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moraću i ja jednom napraviti etui za naočale da vidim da li znam.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala puno svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Profesionalno.Sviđa mi se.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Molim kaj ja da kežem, kad ste sve rekli. Predivno-
|
|
![]() |
|
Sarita, iako sam komentirala već na fejsu, moram opet reći - božanstveno. Dobro Nada veli, osim što lijepo i uredno radiš, radiš na jako lijepim i neobičnim posudama i onda još kao šlag na kraju jako lijepo sve zajedno poslikaš, što više reći, nego - moj veliki nakon
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |