Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 85> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E, draga. To su ti samo male točkice u beskrajnom sivilu. Zato me tak i veseli.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Jako ti je lijep vrt, sve detaljno isplanirano i ukomponirano u jednu cjelinu (govorim o prvoj slici), vidi se sav tvoj uloženi trud...
Pozdrav... |
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Hvala Antune, drago mi je da ti se sviša moj vrt. Dođi mi opet.
Gioiaa, granica nebi trebala biti problem jer se stabljika odreže kad se izvadi korjen iz zemlje.
|
||
|
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
anabistrica, osvoila me tvoja ograda od šiblja, zakon, ja bih voljela imati takovu, dal se to može naručiti ili ?
Obožavam te starinske ograde a još to prekrasno i sa ukusom posađeno cviječe, no coment, +10
![]() |
||
![]() |
||
|
Wiz, drago mi je da ti se ograda sviđa, makar nije savršena. Ja sam je sama radila i mogu ti reći, nije to kumst ako ne težiš savršenstvu. Možda sličnih ograda ima u Bauhausu, ali pravilnih, a ne naherenih ko moja. Ja ne mogu ni tortu napraviti ravnu, a kak bi mogla ogradu. Sad se već polako i raspada pa je moram obnoviti.
|
||
|
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
JOOOOJ ma kaj je kriva, tak treba biti, niš nije nahero, daj ne pričaj, super je, imaš kakavu šablonu, kak se to radi, doduše, nemem tih šiba al ak jednom naiđem na njih PA SE ULOVIM POSLA
![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
|
Veće je zadovoljstvo kad napraviš sama, vjeruj mi. Najlakše je kupit, ali užitak je raditi. Šablone nemam. Zabodeš kolce svakih metar, metar i pol i pleteš savitljive šibe od lješnjaka. Te su najbolje. Kad idem u rekonstrukciju, uzet ću šibe od vrbe. Možda će biti trajnije.
|
||
|
||
![]() |
||
|
mobitrla i fotiča.Neznam drugačije staviti, pa mi sorkajte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupine ![]() Prolječe, pripreme za povrtnjak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
|
Lijepo, lijepo. A tek perunika, ova bijelo plava je savršena.
Kad vidim kruške i jabuke, odmah mi voda pljusne na usta, a ne volim ih sada kupovati kad nije sezona. Ko zna kakvim su otrovima premazane da bi bile jedre u ovo doba.
|
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Anabistrica ja sam oduševljena.Vrt ti je prekrasan ,a posebno ruže kojih stvarno imaš puno i sve su ti zdrave i njegovane.Moj duboki naklon.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
I ja sam sa anabistricinim ružama oduševljena,smišljam mjesto gdje da stavim one roza ruže, tako su me oduševile
![]() p.s. oprosti na pitanju da li je wizardica tvoje cvjećkice |
||
![]() |
||
|
Te roza su Anđele kupljene kod Viraga. Je, lijepo cvatu i jako su zdrave tak da ih preporučam ako imaš mjesta (uuu, koja reklama). I inače, najviše ruža imam od Viraga. Wizardica je stavila slike svoga cvijeća, voća i povrća da mi pokaže.
|
||
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Hvala anabistrice,probaću ih na proljeće potražiti,možda nađem kod nas u Sarajevu u Agricoru a takve firme nema kod nas,zaista su prekrasne
|
||
![]() |
||
|
Vjerojatno po centrima prodaju Topalovićeve ruže kao i kod nas. Imam i njegovih desetak i isto su kvalitetne sadnice. Da nema fitopatološkog, bilo bi ih i više jer ima bogatu ponudu.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga Anabistrica
i drugi dio koji sam sad vidjela je zapanjujuce lijep ! Mozes stvarno biti ponosna na svoj vrt ! Pticice , pticice su mi preslatke ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Drago mi je Gute Fee da uživaš u mom vrtu, a vjerujem da ćeš ga i uživo vidjeti kad bude opet u punom sjaju.
Ptičice hranim ovih dana jer je jako zima pa nemaju kaj jesti. Sreća da imam suncokreta i oraha.
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
sad sam se poželila jagoda ,hajde nemoj izazivati
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |