Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 21:13
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Kod tebe kao da nema zime,cvjtići,zelenilo sve živo,e baš veselo kao da je već proljećesmile78

E, draga. To su ti samo male točkice u beskrajnom sivilu. Zato me tak i veseli.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 08:03
Jako ti je lijep vrt, sve detaljno isplanirano i ukomponirano u jednu cjelinu (govorim o prvoj slici), vidi se sav tvoj uloženi trud...

Pozdrav...
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 12:00
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

vauuu,zaljubila sam se [IMG]smileys/emot127.gif" align="middle" />,u tvoj bambus [IMG]smileys/emot128.gif" align="middle" />

Ako imaš kud posadit, samo reci i tvoj je dio

e kad bi ga mogla preko granice ...na proljece imam u planu jedan naruciti,ili dva
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 21:48
Hvala Antune, drago mi je da ti se sviša moj vrt. Dođi mi opet.

Gioiaa, granica nebi trebala biti problem jer se stabljika odreže kad se izvadi korjen iz zemlje.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 00:52
anabistrica, osvoila me tvoja ograda od šiblja, zakon, ja bih voljela imati takovu, dal se to može naručiti ili ?
Obožavam te starinske ograde a još to prekrasno i sa ukusom posađeno cviječe, no coment, +10Big%20smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 20:52
Wiz, drago mi je da ti se ograda sviđa, makar nije savršena. Ja sam je sama radila i mogu ti reći, nije to kumst ako ne težiš savršenstvu. Možda sličnih ograda ima u Bauhausu, ali pravilnih, a ne naherenih ko moja. Ja ne mogu ni tortu napraviti ravnu, a kak bi mogla ogradu. Sad se već polako i raspada pa je moram obnoviti. 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:31
JOOOOJ ma kaj je kriva, tak treba biti, niš nije nahero, daj ne pričaj, super je, imaš kakavu šablonu, kak se to radi, doduše, nemem tih šiba al ak jednom naiđem na njih PA SE ULOVIM POSLALOLmožda netko to izrađuje privat?
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:38
Veće je zadovoljstvo kad napraviš sama, vjeruj mi. Najlakše je kupit, ali užitak je raditi. Šablone nemam. Zabodeš kolce svakih metar, metar i pol i pleteš savitljive šibe od lješnjaka. Te su najbolje. Kad idem u rekonstrukciju, uzet ću šibe od vrbe. Možda će biti trajnije.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:59

Evo malo moje skromne oaze, sorry kaj je u ovakovom redosljedu, slike su sa
mobitrla i fotiča.Neznam drugačije staviti, pa mi sorkajte.LOL 

čičoka    white wonder krastavac

moja najdraža perunikakruškama su pucale grane od silnog roda, imam 5 stabala.

urod

kupine

Prolječe, pripreme za povrtnjak

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:29
Lijepo, lijepo. A tek perunika, ova bijelo plava je savršena.
Kad vidim kruške i jabuke, odmah mi voda pljusne na usta, a ne volim ih sada kupovati kad nije sezona. Ko zna kakvim su otrovima premazane da bi bile jedre u ovo doba.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:42
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Hvala Antune, drago mi je da ti se sviša moj vrt. Dođi mi opet.

Gioiaa, granica nebi trebala biti problem jer se stabljika odreže kad se izvadi korjen iz zemlje.

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 14:40
Anabistrica ja sam oduševljena.Vrt ti je prekrasan ,a posebno ruže kojih stvarno imaš puno i sve su ti zdrave i njegovane.Moj duboki naklon.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 18:37
I ja sam sa anabistricinim ružama oduševljena,smišljam mjesto gdje da stavim one roza ruže, tako su me oduševilesmile79
p.s. oprosti na pitanju  da li je wizardica tvoje cvjećkice
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 23:36
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

I ja sam sa anabistricinim ružama oduševljena,smišljam mjesto gdje da stavim one roza ruže, tako su me oduševilesmile79
p.s. oprosti na pitanju  da li je wizardica tvoje cvjećkice

Te roza su Anđele kupljene kod Viraga. Je, lijepo cvatu i jako su zdrave tak da ih preporučam ako imaš mjesta (uuu, koja reklama). I inače, najviše ruža imam od Viraga.

Wizardica je stavila slike svoga cvijeća, voća i povrća da mi pokaže.  
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 17:33
Hvala anabistrice,probaću ih na proljeće potražiti,možda nađem kod nas u Sarajevu u Agricoru a takve firme nema kod nas,zaista su prekrasne
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 23:32
Vjerojatno po centrima prodaju Topalovićeve ruže kao i kod nas. Imam i njegovih desetak i isto su kvalitetne sadnice. Da nema fitopatološkog, bilo bi ih i više jer ima bogatu ponudu. Cry
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 23:51
Draga Anabistrica

i drugi dio koji sam sad vidjela je zapanjujuce lijep ! Mozes stvarno biti ponosna na svoj vrt !

Pticice , pticice su mi preslatke !    smile55
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 22:39
Drago mi je Gute Fee da uživaš u mom vrtu, a vjerujem da ćeš ga i uživo vidjeti kad bude opet u punom sjaju.
Ptičice hranim ovih dana jer je jako zima pa nemaju kaj jesti. Sreća da imam suncokreta i oraha.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 17:37
Pregledavala sam i sortirala svoje slike pa me uhvatila nostalgija. Naišla sam na ove divlje jagode koje rastu uz rub šume, a gledam ih kroz kuhinjski prozor (ne sada, naravno).

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:39
sad sam se poželila jagoda ,hajde nemoj izazivati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.