Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 85> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i sam pogled na ove prelijepe slike divljih jagoda i činjenica da ih imaš je dovoljan...ne treba ni šlaga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Drago mi je da uživate u jagodama. Ako ih bude ove godine ko lani, bit će u maju i šlageca. Pa kad se zavalimo na verandi uz kavu i divlje jagode sa šlagom ...
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Došla ja na jagode, imaš li šlaga?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jednostavno sam krenula ispočetka, iako sam ustvari propustila dio prosinca i siječanj.
Ali sam tako uživala u tvom okružju, zelenilu, ružama, snježnim lanjskim slikama, leptirićima a posebno slikama ptičica,Božićnim ugođajima... da mi je tih 13 stranica prošlo u času ![]() Prelijepo. Kako sam već pisala imaš doista oko za detalje i napraviti i posložiti i snimiti! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
anabistrica sada u ovim godinama nebi bilo baš zgodno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ajme jagode,sad mi zazubice rastu ..njam ...kud neće usavrsit ovu tehnologiju pa da možemo virtualno i jest ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
He, he, nemoj to reći TM, znaš dobro tko si želi jagode usred zime
![]() Ma i ja ih poželim kad ih vidim ovako crvene, ali moramo biti strpljive i čekati mjesec maj. Ima divljih jagoda kod tebe?
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sad sam se poželila jagoda ,hajde nemoj izazivati
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drago mi je Gute Fee da uživaš u mom vrtu, a vjerujem da ćeš ga i uživo vidjeti kad bude opet u punom sjaju.
Ptičice hranim ovih dana jer je jako zima pa nemaju kaj jesti. Sreća da imam suncokreta i oraha.
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anabistrica
i drugi dio koji sam sad vidjela je zapanjujuce lijep ! Mozes stvarno biti ponosna na svoj vrt ! Pticice , pticice su mi preslatke ! ![]() |
|
![]() |
|
Vjerojatno po centrima prodaju Topalovićeve ruže kao i kod nas. Imam i njegovih desetak i isto su kvalitetne sadnice. Da nema fitopatološkog, bilo bi ih i više jer ima bogatu ponudu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala anabistrice,probaću ih na proljeće potražiti,možda nađem kod nas u Sarajevu u Agricoru a takve firme nema kod nas,zaista su prekrasne
|
|
![]() |
|
Te roza su Anđele kupljene kod Viraga. Je, lijepo cvatu i jako su zdrave tak da ih preporučam ako imaš mjesta (uuu, koja reklama). I inače, najviše ruža imam od Viraga. Wizardica je stavila slike svoga cvijeća, voća i povrća da mi pokaže.
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
I ja sam sa anabistricinim ružama oduševljena,smišljam mjesto gdje da stavim one roza ruže, tako su me oduševile
![]() p.s. oprosti na pitanju da li je wizardica tvoje cvjećkice |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica ja sam oduševljena.Vrt ti je prekrasan ,a posebno ruže kojih stvarno imaš puno i sve su ti zdrave i njegovane.Moj duboki naklon.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo, lijepo. A tek perunika, ova bijelo plava je savršena.
Kad vidim kruške i jabuke, odmah mi voda pljusne na usta, a ne volim ih sada kupovati kad nije sezona. Ko zna kakvim su otrovima premazane da bi bile jedre u ovo doba.
|
|
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
mobitrla i fotiča.Neznam drugačije staviti, pa mi sorkajte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupine ![]() Prolječe, pripreme za povrtnjak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Veće je zadovoljstvo kad napraviš sama, vjeruj mi. Najlakše je kupit, ali užitak je raditi. Šablone nemam. Zabodeš kolce svakih metar, metar i pol i pleteš savitljive šibe od lješnjaka. Te su najbolje. Kad idem u rekonstrukciju, uzet ću šibe od vrbe. Možda će biti trajnije.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |