Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tončiiii, vratiiiii seee!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Pozdrav...
![]() Nakon dugo vremena, evo mene opet vama... ![]() Preko ljeta obuzele su me druge stvari : uzgoj i razmnožavanje kornjača čančara, uzgoj i održavanje tropskog akvarij a diskusima, sakupljanje Coca-Cola predmeta i sl. tako da sam skoro zaboravio na ovaj forum... Zanesen tim drugim stvarima zanemario sam biljke i okoliš u kojem živim... ALI...pošto je proljeće sve bliže želja za cvijećem mi se sve više vraća, a tako se i ja vraćam na ovaj forum... Na ranču je ove godine bilo dosta novosti... Kupili smo pony konja koji je već kod nas 5-6 mjeseci, iako sad razmišljamo o njegovoj prodaji zato što treba netko svako jutro ići kod njega, a ograničeni smo zbog škole ili posla... Što se tiće cvijeća, nije bilo ništa novo od mojeg zadnjeg posta... Ove godine pokušat ću vam objaviti cijelu cvijetnu sezonu na ranču, a i objavit ću vam slike diskusa i kornjača o kojima sam vam pričao... uglavnom sad nemam slika iako jedna visibaba samo što se nije otvorila tako da će to vjerojatno biti moja prva slika ove godine na forumu... Veselim se našem ponovnom druženju i vašim komentarima... ![]() ![]() ![]() Pozdrav... ![]() ![]() ![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Antune dobrodošao natrag ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Veselim se tvom povratku!
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Pozz antune,uspijela sam prelistati svih 33 stranica i oduševila sam se...od cvijeć,povrća,voća i životinja sve je
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kornjače reče pa kako sam to previdjela odoh tražiti što si pisao o njima
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na dobrodošlicama natrag...
Možda već sutra padne pokoja slika.. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ja obožavam kornjače
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
I ja isto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ajoj kornjače obožavam ih :) koja je to vrsta,kakvi im uvijeti trebaju.Imamala sam crvenouhe ali sam ih poklonila i sad mi žao,sad bi ove kopnene.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam ti došla mahnuti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Arim hvala na posjeti...
vrsta je čančara tj. Testudo hermani, to je zaštičena vrsta i držanje je zabranjeno osim ako kupiš od registriranih i platiš kojih 400 kn za komad... Moje su obje nabavljene slučajno i znam da ih protuzakonito imati ali što im mogu? Da ih pustim ovdje, opet bi ih netko uzeo ili ne bi preživjele, a ne bi preživjele ni da ih vratim u prirodno stanište zato što su navikle na ljude i ne bi se snašle.. triša ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
E, Antune, tvoja visibaba ipak nije prva ove godine. Carol te je pretekla.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Kako je guba ranc,odusevilo me,to se rijetko vidja kod nas.Voljela bi danoncno boravit na tom rancu...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |