Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I sada vas pozdravljam uz poruku na kalendaru za moj dan i uz poklon Lovre " kamenčić prijateljstva" i školjkice od Korijenka
![]() Prava je zima za moj rođendan i evo jedna fotka sa mog balkona ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Napravila sam i specijalni turki kolač: Kadaif i dobro mi je ispao ( Sarajka, nije tvoj recept ali je jako fini, tvoj ću raditi drugi put kada nabavim kadif)
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma draga ti si tako zgodna da će ti sve lijepo stajati,e mislim da ćeš biti zaista predivna SVEKRIVA tj svekrva,a za sva slavlja iskrene čestitke
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rođendanska torta sa "rotiranim" brojevima ( poklon od buduće snajke)
![]() Japanski vjetar ![]() Jako je fina.. ![]() A i ovo su neki darovi od djece i snajke... ![]() ![]() Laptop su naručili ali nije stigao. Imat ću ga do sezone u Njivicama ![]() I danas smo bili svi skupa pa mi je žao da je ova slika tako tamna.. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rođendanske ružice u originalnoj Lantaninoj vazi mi se lijepo drže ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cure hvala na sugestijama, hvala na čestitkama i prekrasnoj slici Lantana. Neobičnoj... ruža u ledu..
Lora, hvala za ovu prekrasnu čestitku a i Toniju zahvaljujem na originalnoj čestitci! Lorina čestitka: ![]() Tonijeva ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sretan rođendan!
![]() Ne može joj ni snijeg ni bura ništa, kao ni tebi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Miro meni se sviđaju najmanje tri ali to su slatke brige to ćeš ti već lako rješiti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duže nisam bila u tvom vrtu. Idem malo pogledati što je novo, a kad tamo sajam vjenčanja, fina hrana i modna revija.
Pozdrav mladom simpatičnom paru (sinu i snahi) , imala sam priliku nakratko ih upoznati u Lošinju. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() Svako dobro... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Miro evo da i ja prokomentiram...
Mislim da će ti ova zadnja zelena ( pojedinačna) suuuuper pristajati, jer je jako elegantna ( a ti takva i trebaš biti). Boja je fenomenalna i super će ti pristajati uz tvoju boju kose. Kroj je također lijep, ali...nikako se ne mogu oteti dojmu da bi trebala pokazati lijepe noge, što znači i možda pogledati još neki kroj, ako imaš vremena.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da te muče slatke brige,koju god haljinu odabereš,vjerujem da ćeš biti najljepša hižna mamica
![]() Najljepše čestitke tebi za rođendan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga moja n e u k r o č e n a!
Sve sam pregledala,ima izbora,
tamnija zelena-duga
čestitke za 3000.......
Kolači su lijepi,ali moje nepce,nije zadovoljno,
ti čuvaš moju liniju,hvala ti na tome.
![]() Sretna bila i vesela,sa nama 100 god.bila
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Milice na dvostrukoj čestitci! Sada sam NEUKROĆENA i to sa 53!!!!
Silvice i tebi puno hvala!
Izvolite!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretan rođendan! Sretan 3000. post!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mira K,
čestitke na 3000-tom postu! A ove predivne haljine, pa još ima vremena ![]() Velike ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro čestitke za 3000. post
![]() ![]() Au koje lijepe haljine..Ja isto volim zelenu boju, ali je malo nosim...Mislim da ti je Belina dobro predložila.
Složila bi se sa Arim zadnja boja i kroj, iako mi se dosta sviđa i ona kratka .... Lijepe brige sada imaš, iako imaš još dosta vremena za planiranje...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() I meni se najviše sviđa haljina na zadnjoj velikoj slici.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Eto drage moje, pitanja su tu pa moram od nekud početi.
Boja haljine ...( dok imam malo vremena, odmah tražim...)
Belina misli da bi mi dobro stajala zelena, moram najprije odrediti boju pa model. Moram još puno toga pogledati što se nudi...
Imamo puno toga za razmišljanje i akciju pa neka, neka smo samo živi i zdravi!
Nije tema moga vrta ali i on će me malo razumjeti
![]() ...I moj 3000 post!!!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
evo da i ja pomognem...moj favorit zadnja...kroj i boja...zadnja na pojedinačnim fotkama ne ova zajednička
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |