Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emilly,znači paše im koktel
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Andina, nisam ni ja znala... Ali bio je skoro gotov, uz to mi je ispao sa prozora pa mu se sva zemlja prosula... Pa nisam imala baš nekog izbora dok danas nisam kupila novi supstrat i perlit
![]() Tea, prihranjujem ih gnojivom za kaktuse, ponekad i onim za orhideje ![]() ![]() Bebolina, imam i ja lošijih. Ovi su zgurani na prozor kod orhideja (istok) i tu im najbolje odgovara. Ovi koji su po drugim sobama su neki slabušni... |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
U drugoj turi što sam posijala mi je niknuo za sada jedan,ali mi je nekako blijed.Nadam se da nije....
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Fotkaj ih...please
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predobri su ti moram i ja svoje bebače uslikat kad se malo ubuce :) sad su se tek uspravili hehe
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Emilly
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Emilly,ispale mi oči
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Oooo, cvjetaju već nakon dvije godine?! Pa to je krasno! Super su ti svi odreda.
![]() Vrlo korisna informacija za ovog smežuranog. Da sam prije znala da se mogu staviti u čašu vode bez posljedica, ne bih pustila mog smežuranog da se pati dok se ne udeblja. Kao što kažeš - živjeli eksperimenti! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
A ovi će zablistati uskoro
![]() Moj sijanac od prije 2 godine ![]() I Bebolinac ![]() |
|
![]() |
|
A sad evo malo mojih
![]() Sijani su u negdje krajem 11-og mj (bar mislim ![]() Ovi su najnapredniji ![]() Ovaj je bio skroz smežuran. Proveo je noć u čaši sa vodom, danas posađen nazad u zemlju (živjeli eksperimenti ![]() ![]() I jedan malo manji ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() A ovaj gore - živa skulptura! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Andina, da to su sijani 29. 11. Jednom sam ih prihranjivala i to sam rastopila u mlakoj vodi kokošije brikete i polila okolnu zemlju da ne dođe ta voda baš blizu njih. Svaki dan ih špricam sa ustajalom vodom. Bojim se da nešto ne pokvarim jer neki koje imam od prije su dosta slabiji i bojim se da neće ostati a radim im jednako.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Vjerovatno nisi pratio temu..... ovi su kupljeni, uvezeni s tajlanda, već veliki.Imam još puuunooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Milice, ako se ne varam, to su oni koji su posijani 29.11. Lijepi su i zdravi. Da li ih prihranjuješ? Čini mi se da je jedan među njima albino. Nevjerojatno da je preživio više od dva mjeseca. Negdje sam pročitala da im je životni vijek oko šest tjedana.
Ja sam s onim svojim albinom napravila jedan pokus, ali neću ništa više o tome reći dok ne vidim je li uspjelo. ![]() Bebolina, ti si svojoj vojsci adeniuma stvarno osigurala punu logističku potporu. ![]() |
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sve znaš. ![]() |
|
![]() |
|
Preporučljivo je da malci imaju mamu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ufffff, nadam se Maris, nadam se.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |