Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 314315316317318 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 18:04
Emilly,znači paše im koktelLOLI ja sam svoje gnojivom za kaktuse ali nisu baš kao tvoji.Možda bi trebala češće.Ja sam svoje jednom u mjesec dana...ovo što kažeš da im najbolje odgovara uz prozor,to je definitvno istinaThumbs%20UpSlatkicama najviše paše direktno suncesmile46    smile96
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:47
 Andina, nisam ni ja znala... Ali bio je skoro gotov, uz to mi je ispao sa prozora pa mu se sva zemlja prosula... Pa nisam imala baš nekog izbora dok danas nisam kupila novi supstrat i perlit Wink

Tea, prihranjujem ih gnojivom za kaktuse, ponekad i onim za orhideje Embarrassed kad mi ostane, pa da se ne baci... Paše mojima sve, čini mi se LOL

Bebolina, imam i ja lošijih. Ovi su zgurani na prozor kod orhideja (istok) i tu im najbolje odgovara. Ovi koji su po drugim sobama su neki slabušni...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:38
U drugoj turi što sam posijala mi je niknuo za sada jedan,ali mi je nekako blijed.Nadam se da nije....  Confused
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:32
Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

predobri su ti moram i ja svoje bebače uslikat kad se malo ubuce :) sad su se tek uspravili hehe
Koliko ih ima??Embarrassed
Fotkaj ih...please
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:25
predobri su ti moram i ja svoje bebače uslikat kad se malo ubuce :) sad su se tek uspravili hehe
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:22
@EmillyThumbs%20Up vidi se da adeniumi kod tebe imaju više nego dobre uvijeteClap Moji malci nisu ni sjena tvojim!!
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:55
Emilly,ispale mi oči smile93.Ovi će biti za +10.Šta im radiš da su tvoji tako debeljuškasti?Moji su isto tako neke visine,možda malo manji ali i sa malo manje listića.Prihranjuješ?
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:54
Oooo, cvjetaju već nakon dvije godine?! Pa to je krasno! Super su ti svi odreda. Clap
Vrlo korisna informacija za ovog smežuranog. Da sam prije znala da se mogu staviti u čašu vode bez posljedica, ne bih pustila mog smežuranog da se pati dok se ne udeblja. Kao što kažeš - živjeli eksperimenti!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:28
A ovi će zablistati uskoro smile64
Moj sijanac od prije 2 godine

I Bebolinac

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:26
A sad evo malo mojih Wink
Sijani su u negdje krajem 11-og mj (bar mislim Embarrassed)

Ovi su najnapredniji

Ovaj je bio skroz smežuran. Proveo je noć u čaši sa vodom, danas posađen nazad u zemlju (živjeli eksperimenti LOL)

I jedan malo manji

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:15
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Gospon kosooki uskoro stiže u lijepu našu, nadam se s nekoliko primjeraka novih. Ako ih ne donese LOL nadrapao je k'o žutiLOL

smile96 smile96 smile96
A ovaj gore - živa skulptura! smile186

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:10
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Bebolina, ti si svojoj vojsci adeniuma stvarno osigurala punu logističku potporu. LOL Malo sam im bolje promotrila kaudekse i vidim da su stvarno zanimljivi. Nisu kao drugi cvjetovi koji su isti u tisućama primjeraka. Meni se upravo to najviše sviđa kod adeniuma - svaki je na svoj način poseban, jedinstven! Cvjetovi su mu samo dodatni ukras. Ovi tvoji su se lijepo zaokružili, a vidim da će u budućnosti biti pravi izložbeni primjerci. Čestitam!
Hvala dragaEmbarrassed
Evo kako to izgleda iz blizaSmile

Gospon kosooki uskoro stiže u lijepu našu, nadam se s nekoliko primjeraka novih. Ako ih ne donese LOL nadrapao je k'o žutiLOL
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:06
Andina, da to su sijani 29. 11. Jednom sam ih prihranjivala i to sam rastopila u mlakoj vodi kokošije brikete i polila okolnu zemlju da ne dođe ta voda baš blizu njih. Svaki dan ih špricam sa ustajalom vodom. Bojim se da nešto ne pokvarim  jer neki koje imam od prije su dosta slabiji i bojim se da neće ostati a radim im jednako.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:58
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Tea, naravno da uživamo, ja ih pogledam najmanje 10 puta na dan
Bebolina, čemu skromnost, treba ovo postići   
Vjerovatno nisi pratio temu..... ovi su kupljeni, uvezeni s tajlanda, već veliki.Imam još puuunoooEmbarrassed malaca koje sam sijala lani, koji super napredujuThumbs%20Up
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:53
Milice, ako se ne varam, to su oni koji su posijani 29.11. Lijepi su i zdravi. Da li ih prihranjuješ? Čini mi se da je jedan među njima albino. Nevjerojatno da je preživio više od dva mjeseca. Negdje sam pročitala da im je životni vijek oko šest tjedana.

Ja sam s onim svojim albinom napravila jedan pokus, ali neću ništa više o tome reći dok ne vidim je li uspjelo. Embarrassed Ako ne uspije, samo ćete pročitati da ga više nema.

Bebolina, ti si svojoj vojsci adeniuma stvarno osigurala punu logističku potporu. LOL Malo sam im bolje promotrila kaudekse i vidim da su stvarno zanimljivi. Nisu kao drugi cvjetovi koji su isti u tisućama primjeraka. Meni se upravo to najviše sviđa kod adeniuma - svaki je na svoj način poseban, jedinstven! Cvjetovi su mu samo dodatni ukras. Ovi tvoji su se lijepo zaokružili, a vidim da će u budućnosti biti pravi izložbeni primjerci. Čestitam!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:47
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Preporučljivo je da malci imaju mamusmile156

Sve znaš.Thumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:45
Preporučljivo je da malci imaju mamusmile156
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:38
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Ljiljus ,tako će se i naši jednog dana voziti.Wink(jednog dana=nekoliko godinaLOL)
Adeniumi su biljke za strpljive cvijetoljupceEmbarrassed 
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:37
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Bebolina pa ti si prava profesionalka s adeniumima, svaka čast!
Nisam, nisam, samo se trudim oko njihEmbarrassed i učimThumbs%20Up
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:35
Ufffff, nadam se Maris, nadam se.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 314315316317318 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,477 sekundi.