VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago bi mi bilo da si bliže,a i Beli,
Što se tiče trave-carex prnithopoda-variegata.Pošalji pp.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Belina oduševljena sam tvojim vrtom i tvojim cvijećem. Sve je baš onako, kako sam ,poznavajući te i zamišljala! Pozzzzzz i
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo sam svratila da te pozdravim, a uz put sam gledala predrage mi sličice tvog vrta!!!!! Mislim da ću iz tvog vrta pravo u carstvo snova!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Belina,
kako je lijepo kod tebe. Imaš predivne biljčice u kući, a i vani, iako je zima. Mogu samo zamišljati kako izgleda kad sve procvate. ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Belina draga,tako sam fino prošetala da mi je žao što sam došla do zadnje stranice
![]() ![]() ![]() P.S.Tvoja kućna srećica je krasna...volim zlatne retrivere ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A tek kad krene proljeće i ljeto.... U času će nam DIHAT va leđa!
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Baka,
Draga Tea,
hvala vam na posjeti,sada stvarno sa zebnjom čekam toplije dane,
sve u ledu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako je kamelija cvala prošle godine!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo veselijeg!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Naći ćeš ti već neke fotke za nas
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasni su ti pokloni!
u kakvom je sad stanju kamelija. crnoglavac ti je pravi kapitalac!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Što se tiče kamelije,ona je zaštićena,ali .....vidjeti ću.
zaštitila sam više zemlju,a i čuvala sam lišće od orkanske bure,koju opet nagovještaju.
Imam i bugicu,ne usudim je ni pogledati,i ona ima dobar kaput,ali ništa mi ne izgleda dobro.
Kako kod tebe,draga Antonija.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sjećam se kamelije od lani, nadam se da će se očuvati i ove godine.
Crnoglavi ti je predivan, ja nekako nemam sreće s njima, ali drže se, naravno isto u kući.
Ustvari san ti došla mahnut
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Belina, ti si na dobrom položaju i u zaklonu, čini mi se pa neće biti takostrašno. Zaštiti cikasicu a za bugicu ne brini, ona se i onako orezuje. Isto, iz iskustva znam da misliš da je krepala a aona baci mladice, važno je da je ne zaljevaš i da joj je korjen živ.
Ovako će to biti...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
daraga,i moj je mali,ti imaš velike oči! |
|
|
|
![]() |
|
hahahhahaha
![]() Pa daj mu izmjeri visinu, širinu, težinu!!! Jer moj zbilja je mali!!! Stabljičica ko olovčica i mali čuperčić na vrhu!! Ali sam jako sretna zbog njega jer mi je jedini a i jako sam se "namučila" da dođem do njega ali i donesem ga doma!! ![]() ![]() ! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |