Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 00:08
He, he, nemoj to reći TM, znaš dobro tko si želi jagode usred zime Wink
Ma i ja ih poželim kad ih vidim ovako crvene, ali moramo biti strpljive i čekati mjesec maj. Ima divljih jagoda kod tebe?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 00:21
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Pregledavala sam i sortirala svoje slike pa me uhvatila nostalgija. Naišla sam na ove divlje jagode koje rastu uz rub šume, a gledam ih kroz kuhinjski prozor (ne sada, naravno).

ajme jagode,sad mi zazubice rastu ..njam ...kud neće usavrsit ovu tehnologiju pa da možemo virtualno i jest LOL
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:42
anabistrica sada u ovim godinama nebi bilo baš zgodno divljih jagoda ima u mome rodnom mjestu ,ali ovdje ne, pamtim taj neponovljiv okus
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 18:13
Jednostavno sam  krenula ispočetka, iako sam ustvari propustila dio prosinca i siječanj.
Ali sam tako uživala u tvom okružju, zelenilu, ružama, snježnim lanjskim slikama, leptirićima a posebno slikama ptičica,Božićnim ugođajima... da mi je tih 13 stranica prošlo u časuBig%20smile!
Prelijepo. Kako sam već pisala imaš doista oko za detalje i napraviti i posložiti i snimiti!ClapClapClap

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:40
Došla ja na jagode, imaš li šlaga?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 23:14
Drago mi je da uživate u jagodama. Ako ih bude ove godine ko lani, bit će u maju i šlageca. Pa kad se zavalimo na verandi uz kavu i divlje jagode sa šlagom ...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 17:20
i sam pogled na ove prelijepe slike divljih jagoda i činjenica da ih imaš je dovoljan...ne treba ni šlagaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 20:01
Ajme,ja sam oduševljena šetnjom kroz tvoj vrt smile227 Šokirana sam kolko ptica ima kod tebe i kako ti pozirajusmile120Bravo,cvijeće ti je krasno a one jagode djeluju sočno smile141
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 12:00
anabistrica,
napokon da obiđem i tvoju cvjetnu gredicu.
Ograda od pruća me je oduševila, a tek cvijeće smile227
Zimske slike, predivne.
Prekrasne ruže, bambus, grmići,...
Leptirići, ptičice, odlične slike, a vidim, koliko ti voliš prirodu, toliko i ona tebi uzvraća. Imaš zlatne ruke, kako za cvijeće, tako i za ptičice koje te vole i posjećuju.

Volim ovakav vrt u kojem se nađe svega: cvijeća, voća, povrća, kukaca, ptičica, ptica, još ćemo vidjeti i krticu kako ti pozira. Nemoj se ljutit na njih, male, korisne životinjice Wink.
Zato je kod tebe i tako lijepo kad nemaš nametnika, a i prekopaju i izmiješaju ti zemlju.

Puno pozdrava i smile78.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 17:53
Curke, drago mi je da šećete po mom vrteku, a valjda bute i uživo kad zazeleni i zašareni. Bjelina je lijepa ali dosadna. Do toga, navratite opet tu, možda u međuvremenu nađem još koju slikicu.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 18:27
Predivan vrt, ruže, bambus, mjehurica, ptičice, jagode  smile76
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 19:04
Ksan, veseli me da si svratila i da uživaš. Uskoro ćeš uživati i u vlastitom vrtu, a ako trebaš pomoć, reci pa ćemo priskočiti.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 19:08
Stigla i ja na jagode!  Dosta mi je snijega... smile167
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 20:40
anabistrice traži te slikice da uživamo u tvom divnom vrtu,to nam je sada jedina zabava
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:47
Al ćemo biti vesele kad vidimo ovakve proljetne prizore
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:50
... i voćke u cvatu

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:51
Jesam vam uspjela odvratiti ogled od snijega?
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:09
ajjj kad vidim ove voćke u cvatu još se više rastužim kad pogledam kroz prozor vani brrrr kad će to proljećeeeee Unhappy
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 00:24
Draga , vidjela sam sve i nove slikice ali jagode ? Makar su malo krupnije ipak me podsjecaju na sumske koje sam kao curica brala ! Boze , koliko se i ta priroda promijenila , kad se sjetim kako je bilo lahko nabrati sumske jagode !   
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 17:31
GF, kod mene ima puno divljih jagoda uz šumu iza kuće. Ove koje sam slikala su bile krupne, ali inače nisu. A da ih je lako brati, i nije jer me križa bole posle toga, ali ih previše volim pa trpim. Lani je mm čekal s košnjom dok ih sestra i ja nismo pobrale. Bilo mu je žal kositi tak ih je puno bilo. Još imam par paketića i škrinji, a u maju bu bilo novih, nadam se. Preklani je bilo tak loše vreme da ih uopće nije bilo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.