Moj vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 1011121314 28> |
| Korisnik | |
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 19:32 |
|
Hvala svima! Malo ću olakšati novčanik u Decori pa će na ljeto biti još zanimljiviji
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 14:12 |
|
Prekrasan vrt i okućnica
|
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 13:05 |
|
Možda se ponavljam,ali zbog moje zapuštene i neuredne džunglice obožavam tvoj savršeno uredan vrt.Tu bi moj feng shui bio super uravnotežen.
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 14:13 |
Ma samo se dođite opustiti na lice mjestakad god vam je potrebno a po mogućnosti tamo početkom trećeg mjeseca kad počinje obrezivanje, okopavanje, sađenje i sl.
|
|
![]() |
|
kamenjar
Neukroćena biljka
Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:23 |
|
ante doći ćemo mi i okopat i obrezat al i ukrst malo tih ljepota
|
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 19:36 |
|
što god želite Ante će vam otkinuti ili razdijeliti iz korijena (osim japanskog javora)
|
|
![]() |
|
kamenjar
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 22:27 |
|
necemo dirat javor
nego da te pitam..ti si imo calistemon i napiso si da je propo...ja sam ga upravo narucila,cekam da mi dođe,mislila sam ga u vrt posadit,al sad sam skeptcna ..mozda ipak ni nasa klima nije za njega .... |
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 07:16 |
|
ma bit će sve u redu s njim. samo preporučam da ga posadiš u njegovom prirodnom obliku, a to je grm.
|
|
![]() |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm
Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 14:32 |
|
Zavisi koju vrstu si narucila. Uskolisni je otporan na zimu i ukoliko se i smrznu grane izbaci nove iz korijena (samo treba pricekati barem do 6 mj). Tropski (onaj sa sirokim listovima) je manje otporan i njega bi u pravilu trebalo spremati iako u primorju moje ostati vani cijele sezone. I on ako se smrzne zna potjerati iz korijena.
|
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 14:44 |
|
moga je zeznulo to što mu je napuklo deblo u podnožju preko ljeta (vjerovatno od težine krošnje pošto se radi o forsiranom obliku stabla)a preko zime mu je mraz ušao kroz tu pukotinu sve do korijena. Bio je stvarno lijep, cvjetao bi u 5., 8. i 12. mjesecu i nikad mu se nebi smrznule ni grane ni lišće.
|
|
![]() |
|
bina
Već proklijao
Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 15:30 |
|
prekrasno uređen vrt, da čovjek ne može vjerovati i još tako mlada osoba a toliko znanja i ljuvbavi za biljke prosto za nevjerovati, kapa do poda majstore
|
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:20 |
|
Već sam rekla da je ovo jedan prekrasan elegantni vrt pun zanimljivog cvijeća,možda Admir još nije prošetao po njemu. |
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:56 |
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 14:32 |
|
Hvala Vam puno. Sad sam u maloj pauzi jer je i vrijeme takvo da se u vrtu ne odvija ništa ali čim se počne ponovno buditi iz zimskog sna dobivat ćete detaljne izvještaje, a bit će tu i malo noviteta ( jer nemogu obuzdati sebe kad vidim neku biljku u trgovini i rasadnicima ).
|
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
kamenjar
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 17:23 |
|
jedva čekam da vidimo novitete..kakva pauza budi se iz zimskoga sna ajde u vrt radit
ja evo sad ušla u kuću,vec uveliko sadim ..
|
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 17:46 |
|
Da ti budem iskren i mene je ovo sunce namamilo na radove po vrtu ali još je rano za išta dirati. DoK traje opasnost noćnih mrazova samo preostaje gledati:
Kao npr: Ove dvije ljepotice (Erica carnea) Pa ovog lijepog diva kojem ni snieg ništa nemože Nakon većih hladnoća mama mi je iznijela ponovno vani moje cvjetne aranžmane pa su me lijepo dočekali kad sam došao s posla. |
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 18:24 |
|
Vidi se da je kod tebe puno toplije nego kod mene,lijep ulaz u kuću,te su maćuhice bile u kuči kad je bilo jako hladno?Ja još moram čekati da se moje oporave,a vani se još uvijek ne može ništa raditi.
|
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 18:31 |
|
Maćuhice su bile u ostakljenoj prostoriji u kojoj je komin i to samo iz razloga da ih snijeg ne ošteti jer su dio aranžmana. Imam ih u vrtu i taman su se počele oporavljati ali trenutno nisu baš za pokazivanje. Interesantno je da se lako zamrznu preko zime a onda se lijepo oporave nakon cca. 2-3 tjedna iako e riječ o naizgled jako krhkim biljkama.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 18:57 |
Zahvaljujući buri u buretu baruta, samo sam htjela vidjeti koji Ante je digao toliko bure u ovo mrtvo vrijeme, a kad tamo, Ante iz čijeg vrta sam lani nekoliko puta izašla crvenih obraza, što zbog uzbuđenja od ljepote svega viđenoga ili samo zamišljajući koji dio svog vrta mogu iskoristiti da bude samo sjena tvoga!!! I žao mi je kaj nisam ostavila trag!!! Ali zato ostavljam sada, da mi opet kasnije ne bude žao!!! Ali par stvari moram spomenuti sada: ima par stvari koje su me oduševile: 22 godine, tolika ljubav prema cvijeću, travama, grmlju..... i još muško!! Zahvaljujem ti što si nam otvorio svoj vrt i za naše oči!! A ako ovako tvoj vrt izgleda zimi kada je najhladnije, samo mogu sanjati kako će izgledati do ljeta, jer lanjske slike su kao iz stranog časopisa!!! Znam da si stekao mnogo redovnih posjetioca u svom krasnom vrtu, pa se im i ja oduševljeno pridružujem!!! Nebi bio red da ikoju od tvojih biljčica izdvajam jer sve su predivne, ali kad baš moram, jer bez toga nemogu izaći iz tvog vrta, phormium, cosmos atrosangineus i prekrasni kutak sa travama, su moji favoriti iz tvog vrta, iako je on glavni favorit našeg CIF-a!!! Sada vjerujem Riječankama, vele da kada puše bura, očisti cijeli grad!! A ova bura će u tvoj vrt donijeti mnogo čistog zraka!!! |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ante3009
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 19:07 |
|
Hvala Free, iako neki misle da sam na forumu samo radi teme: IGRAONICA
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 1011121314 28> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |