Vrtlarica |
Odgovori | Stranica <12345> |
Korisnik | ||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Viridarivm, dal mozda znas na kojem programu je ta emisija o vrtu, imam nekoliko slovenskih progr.
Inace nemam naviku gledanja TV prijepodne ili rano predvecer, mora biti zbilja jako dobra emisija ili grdo vreme, pogotovo sada kad budu poceli vanjski radovi.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mislim da je SLO1, zove se na vrtu,ide nakon duhovne emisije.ima odlične praktične savjete,kratke i sažete,ne pričaju priču,jedino što nekad zimi stave recepte ili ikebanu pa je malo dosadno bilo.Slažem se sa malim kaktusom, nisam je nikad gledao u ljeto ili proljeće nego samo kad je koma vrijeme |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krenula je nova sezona vrlarice
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slažem se s Anaidinom prosudbom emisije Vrlarica i da napomenem da nisam razočarana, jer nisam ni očekivala previše stručnu emisiju. Tema zanimljivih vrtlarima amaterima kod nas nema, Na radiju petkom Kako zemlja diše, na TV zasad samo Vrtlarica. Mislim da je emisija hvale vrijedna upravo zato što ruši barijere u glavama ljudi. Baviti se zemljom na nekoj maloj okućnici, vrtlariti, prekrasan je i koristan hobi. Meni se posebno dopada odnos čovjek-priroda, kako nam ga Kornelija prezentira vlastitim iskustvom i upoznavanjem s drugim vrtoljupcima. No tko će napraviti 30-minutnu emisiju, a da svi budu zadovoljni. A što se tiče savjeta i pitanja, jel ih tko postavlja na forumima? Malo. Pa ljudi koriste Google i ostale blagodati moderne tehnologije.
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Volim Korneliju od kada se prije nekoliko godina pojavila svojim prvim prilozima na TV i rukama bez rukavica čeprkala po zemlji.
No, to ne znači da sam oduševljena Vrtlaricom. Naročito, barem ja osobno, ovom posljednjom. Prilog o danskom uzgajivaču i dizajneru cvijeća i još k tome star 12 godina bio je predugačak i dosadan. Sve tamno, sivo, imala sam osjećaj da sam na kraljevskom dvoru za vrijeme Hamleta. Mislim, ispričavam se, ne bih htjela podcjenjivati, ali to je moje mišljenje.
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a ja sam se zabavila orezivanjem i prebacivanjem tegli s clematisima i zakasnila na emisiju
pokušala sam preko onog defektnog linka od htva, ali svake 2 sekunde zastajkuje |
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Do sada smo gledali reprize Vrtlarice,barem ja na svojoj TV.
Nadam se da ima i novije čekam |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa već su dvije ili čak tri nedjelje nove emisije, a ne reprize.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam prije par dana imao cast upoznati nasu dragu vrtlaricu uzivo :)
|
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači li to da ćemo gledati tvoj vrt u nekom od sljedećih nastavaka Vrtlarice? Mislim, je li kod tebe snimala prilog?
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehe da bar! ne ne, upoznao sam je dok sam kupovao njezinu knjigu, dobio posvijetu i pozvao je k sebi ako bude imala vremena :) |
||
|
||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači, ima nade! Jer, ako ima "nos novinara", a očito da ima, kod tebe će sigurno naći zanimljivu temu. A ja bih to željela gledati.
Nego, možeš li nam reći o kojoj se knjizi radi? Pretpostavljam da je to bila promocija knjige kad si dobio posvijetu. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
radi se o njezinoj knjizi. Slucajno naletio na promociju pa rekoh zasto ne i tak sam ju mislio kupiti :) Knjiga je dobra, u biti u njoj se nalazi sve ono sto je rekla u raznim emisijama i njena filozofija o vrtu!
|
||
|
||
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Knjiga se zove Zeleni kvadrat, izdavač Profil. Estetski je vrlo lijepo opremljena. Mjesecima se nalazila na vrhu liste najprodavanijih knjiga: "Sedmica tjedna" u emisiji Pola ure kulture. S dolaskom proljeća ponovo se vratila na tu listu. Lijepo je napisana, pa je često i rado prelistavam, iako na žalost ne mogu sve primjeniti radi raznih ograničenja. |
||
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a spremam ju se kupiti ima već pola godine pa nikako pff
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odite na prezentacije te knjige ako ju zelite kupiti jer bude na popustu.
|
||
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam tu knjigu, dobra je .
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zar su vec ukinuli Vrtlaricu?
|
||
|
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisu je ukinuli nego kreće nova sezona ako sam dobro razumjela....posebno mi se sviđa što se snima u njenom vrtu i što se sve posađeno iskoristi odnosno pojede...
|
||
Odgovori | Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |