monstera nudi - traži |
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim male pelceriće kuglastih kaktusa Echinocactus grusonii sa žutim i bijelim,gustim i kratkim bodljicama.
-Stiglo!- |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledaj moj kamenjar ako ima takvi koje tražiš poslat ću ti...samo neznam kolko je pametno sad sadit ,bolje pričekat proljeće
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da bolje bi bilo pričekati dok bude toplo,gdje si u temi,Moj vrt u slikama?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skromni početak...potraži naći ćeš moj kamenjar mislim da je na drugoj stranici (nisam sigurna....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam,imaš prekrasnih kaktusa,a vidim da imaš i tih nekih kuglastih koje ja naprosto obožavam.Idem još malo u tvoj vrt.
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim drvenaste reznice šarenolisne japanske vrbe (Salix integra Hakuro Nishiki) ako netko ima,a bio bi voljan pokloniti par grančica bila bih jako zahvalna,još tražim:
sjeme Stevije i sjeme Valerijane Dovoljno će mi biti i par sjemenkica. |
|
|
|
Tarma
Novo sjeme Pridružen: 11 Siječanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, imaš previše poruka u inboxu pa ti ne mogu slati više. Javim se kad stignu sjemenke, a tebi su krenule još jučer!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tarma,Hvala na obavijesti, riješeno!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim sjemenke crnog i bijelog ljekovitog sljeza kao netko ima molim da mi se javi na pp. Hvala unaprijed!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dajem sjemenke crvene Roge paprike (Ajvarke ) za sjemenke male crvene balkonske rajčice Tiny Tim. Molim javiti se na pp.
-Riješeno!- |
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne može na pp jer ti je pun sandučić.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Maris,riješeno!
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ja sjemenkice tih malih paradajzeka ,samo moram pronjuskati pa ti javim.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde molim te pogledaj pa mi javi ako ih imaš.
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim ako netko ima reznicu,dvije ruselije,crvene i bijele i reznicu dvije Clerodendruma Ugandense.
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stigle su mi konacno sjemenke malog tima pa pa ti posaljem sad koji dan
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,Hvala ti draga!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim reznice ribiza crvenog i bijelog i reznice crvenog Taybberya zauzvrat nudim reznice kupina krupnog ploda bez trnja.
Ribizi-Stigli!- |
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti imam Pikberi sa eko imanja Zrno ,ako ti to odgovara?(kupina-malina,s puno trnja)
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poklanjam sjeme:
Aster rozi niski sjeme Bijela dalija niska jednostruka sjeme-Riješeno- Plava presličica sjeme Plavi lan jednogod. sjeme Rajčica ,mala vrtna perla ,sjeme-Riješeno- Alcea rosea,ukrasni vrtni sljez,starinski rozi jednostruki, sjeme. Ako netko želi nešto od toga,javite se na pp. -Sve Riješeno!- |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |