Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tifany-moja zabava
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

tifany-moja zabava

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 20>
Korisnik
Poruka
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 11:42
Hvala Tifanysmile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 15:53
slika
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 15:57
slika
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 18:27
preslatko tifany,svidja mi se zuta i lila boja bas se slaziu sa motivomsmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 18:31
hvala,ali boje nisu ni približno onima u stvarnosti,ah taj fotićConfused
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 21:34
Krasne su mi obje sličice, ali ova druga me je oduševilaClap, jako si lijepo uskladila boje s motivom, bravo!
Zaboravila sam (možda si već pisala ali da sada ne tražim po galeriji...), s čim radiš odljeve? Jako lijepo ti ispadaju! I nakon koliko ih vadiš iz oblika?

Ja sam se sada potpuno zarazila s tim odljevima. Jučer sam napravila hrpu svakakvih. Prekopala sam svoju ladicu s plastičnim poklopcima i kutijama i isprobala svašta...nešto je uspjelo, a nešto je pucalo kada sam vadila.... a radila sam s običnim maler-gipsom. Kupila sam bila i keraquick ali mi je malo preskup za isprobavanje.
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 21:48
hvala jani smile79
dobro došla u klub zaraženih gips odljevcimasmile198
ja ih radim običnim gipsom i to sve odokativno pomješam ,stavim u kalup oko pola sata-45 min,izvadim i sušim na radijatoru.Ništa mi nije puklo do sada,vjerojatno pucaju ako je gips rijedak i odljevak tanji,ovi moji su deblji kao što vidiš
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 21:55
Točno tako kako si rekla, pucali su mi tanji - probavala sam raditi u poklopcima od marga, feta sira i sl....oni koji imaju dublje utore ti su pucali, ovi ostali su ok ispadali... Koliko dugo sušiš odljeve prije nego što na njima radiš?
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 22:06
obično ih ostavim preko noći da se dobro osuše pa slijedeći dan radim,ali na radijatoru se za par sati osuše,vidi se kad pobijele i postaju lagani tad se može raditi na njima.
Jedva čekam da vidim tvoje radove premda znam da će biti supersmile113
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 09:29
 Mrak  sličicesmile184
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 10:40
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 16:45
slika
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 16:47
slika
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 16:54
sve su mi lijepe,
al ove dvije smeđe su me definitivno kupile...
prepreprekrasne su... Clap  Thumbs%20Up  Clap

sve mi se nekak čini da ću se pridružit u gipsofanove... Wink

na ovim smeđima je salveta ili print?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 17:00
EmbarrassedHvala Klara,to je print,inače je to slika salvete ima ih na jednoj češkoj stranici
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 17:03
pliz, aj stavi link na tu češku stranicu
tamo na Internet nabavku materijala...

oprosti što davim pitanjima... Embarrassed
printala si na salvetu ili na rižin papir?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 17:10
link stavljen,printala sam na neki tanki papir,ne znam točno kako se zove (slučajno sam ga pronašla kod kuće i evo sad dobro poslužio)
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 11:03
slika 
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 11:08
slika
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 11:09
slika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.