Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 57> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Silvestra zelim ti od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga Silvestra, tipkaj ti nama kako je tvoja Leonica. Svaki put kad zagrlim moju bebolinu, pomislim da li si ti konačno zagrlila to malo pile
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nisam još...pilence moje malo...svašta se izdogađalo...ali sad je dobro i neću ništa pisati dok je ne dobijem doma...jer sam ledena od svih muka koje sam prošla odkad se to malo moje sunce rodilo...biće sve dobro...dat će dragi Bog...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajčice naša, i ja došla do tebe, malo da ti snijeg pomognem očistiti pa da ti behar čim ranije zamiriše!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
rijetko sam na vrtovima jer ne stignem odjednom pogledati više stranica
jutros sam otvorila tvoj jer je bio pri vrhu teme i, moram priznati "malko" se rastužila, žao mi je što ti se dogodilo najgore što se roditelju, može dogoditi u životu ![]() nadam se da će sa leonom sve biti u redu i da će za koju godinu baki i pomagati, a malo je i ljutiti čupkajući cvijeće u vrtu ![]() drži se draga ljiljana, ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Silvestra,
Bila sam često na tvojim stranicama,a danas se odlučila da ostavim i trag. Život ide dalje, tvoja Leonica-lavica,boriti će se za svih vas,razveseljavati će tvoje dane. Sada će proljeće,budi se život ,tvoje cvijeće te čeka. Toliko te stvari čekaju,hrabro i veselo naprijed. veliki zagrljaj ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Draga naša,najbitnije je da znaš da nisi sama i da ne trebaš sama ovo prolazit ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Draga Silvestra često navratm vidjeti ,ali ne ostavim trag.Sve će biti dobro sa bebicim vidjet ćeš. Ta mala stvorenja su toliko jaka i toliko veliki borci da ne povjeruješ. Dat će Bog pa će Leona ubrzo biti u zagrljaju svoje bake.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Želim ti draga svu sreću ovog svijeta,a Bog čuva sviju nas i pomaže nam,maloj unukici želim da što prije stigne u svoj dom i da svojoj bakici uljepša dane koji dolaze
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
od srca ti čestitam rođenje unuke ..silvestra ,ima par osoba na ovom forumu koje bi zaista voljela upoznat a ti si jedna od njih..kad čitam tvoje postove pomislim da nisam dostojna zvat se katolikom,jer čitajući tebe shvatim kolko ljubiš isusa ,kolko je tvoja vjera jaka ...velika si žena silvestra i zaista zaslužuješ svu sreću ovog svijeta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Šaljem i ja čestitke i držite se |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra, koliko bulbi cymbića imaš u toj jednoj teglici???
Ne skidam oči s njega, prekrasan cvijet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima ih oko 7,ali ću prebrojiti ,pa Ti točno napišem.Mogu reči da ne zaostaje za onim koji imaju vrhunsku njegu u stakleniku,dočekao me ovako rascvjetan kad sam došla kući nakon 7 dana,bila sam kod kćeri.Sa ove strane ima 2 cvjetne stapke,a sa druge još jednu i mislim da su opet počele tjerati nove.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |