Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno!!! A što je to na zadnjoj slici?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ako misliš na onu nisku biljku, sitnih cvjetića, to je jastučac - aubrieta...cvjeta u proljeće, trajnica je...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Dado, tvoj vrt je naprosto božanstven, kao da je negdje an moru a na na kontinetu, pa kod tebe je već sve u cvatu
koja ti je ono biljčica na prethodnoj stranici s ljubičasto plavim cvjetovima, izgleda prelijepo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Već je dvije zime vani i evo ga, živ i zdrav. Ne znam da li bi ga jača zima oštetila, ali očito je prilično otporan. |
|
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Dada, ma jel to tvoj lovor prezimio vani? Predivan je! Kao i sve drugo.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno, ove "pazikuće" izgledaju fenomenalno u drvu.
|
|
![]() |
|
Draga moja Triša, ne vjerujem da će sve kruškice ostati, a na fotkama uhvatiš najljepše detalje, ne funkcionira baš sve...možda samo imam malo sreće pa mi ide |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada 28, ovo je prelijepo, a kruška - da barem sve ostane na njoj. Vjerovatno i hoće, tako mi se čini da to kod tebe funkcionira.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
kak bi TeaK rekla-pjekjasnoooooooooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Eh da, ovo sam zaboravila staviti...čuvarkuće ili kako MM kaže pazikuće
![]() ![]() i lovor ![]() ovo nije cvijet nego kruška, ali baš mi je fora ovako načićkana plodovima ![]() a na kraju, mala bijela ljubičica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dada predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dada opet sve prekrasno
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
To je Dianthus deltoides - klinčić - višegodišnja, pokrovna biljka, cvjeta u proljeće-ljeto
|
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Dada, koja je ova biljčica na slici što crvena cvjeta?
Inače slika mije super(kombinacija odlična)!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo mi se jako, jako sviđa! Sve pohavle za vrijednu dadu!
Bravissima!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Prekrasne slike i biljčice!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vinca major - velika zimzelen |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |