sanjalicin projekt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | ||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala vam svima na podrsci
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
sanjalice bravo za kamenjar,kad posadiš cvijeće bit će prekrasan.Samo naprijed,pratit ću nastajanje tvog projekta.
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Sve u svemu,bit će prekrasno,smao ne odustaj i traži što želiš.Najljepše stvari dođu spontano.Mi uživamo sa tobom ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
najtezi dio posla je gotov,sad ti preostaje cekat rast biljki i u međuvremenu nabavka novih biljki kao sto svi radimo jer im ne mozemo odolit ..bit ce to prelijepo kad se razraste
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
evo i mene da pratim nastanak tvog vrta, bravo za cvijeće na klupici i balkonu
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Sve 5 Teice! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Prekrsan vrt,još kad se sve lijepo razraste i zazeleni,divota.
![]() |
||
![]() |
||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
|
bila sam dosta dugo promatrac i potaknuta vasim vrtovima odlucila sam napraviti nesto drugacije a opet slicno...udahnut svom vrtu dusu koja mu pripada a koja je bila zapostavljena dugi niz godina... svaka godina ce bit napredak za vrt kakav sam si splanirala...ovo je tek pocetak jer vrt trazi male promjene dok ne shvatis sto mu treba...npr promatranjem ovog komadica zemlje kroz 2 godine sam shvatila da se travnjak ne bi odrzao kroz duze vrijeme preko ljeta i da bi bilo bolje napravit kamenjare...kako se potok ni ne vidi od vrba ova jezerca daju mu tu vodenu dusu... |
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
sanjalice4,
želim ti ostvarenje tvojih snova, što se tiče vrta, a i u životu. Jezerce, spirale i srčeko - predivno, još kad sve zablista bojama, bit će to divan vrt uz potočić. ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
monstera,znam ja to sve.Nisam ništa krivo napisala.Kao što je i sama napisala,nastajanje njenog vrta je počelo i ja sam joj zaželila dobrodošlicu za ovu temu.
|
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Teice,oprosti što ću te malo ispraviti,Sanjalica je tu puno duže s nama nego što smo mi mislili,samo se nije baš previše javljala u aktivnim temama,zar ne Sanjalice?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
I ja ti želim srdačnu dobrodošlicu
![]() Krasno si počela i ne sumnjam da će se to pretvoriti u tvoj raj ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
a ovo je na balkonu
||
![]() |
||
|
evo kako to danas izgleda, naravno jos trebaju biljcice narasti i sve procvjetati
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
na onoj zelenoj povrsini...moram poslikat a nikak se uhvatit fotica...
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
sanjalica- gdje si šta radiš u vrtu.pošalji po neku slikicu
|
||
![]() |
||
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
|
Veselit će me vidjeti nastavak, volim pratiti razvoj vrtova.
Samo naprijed!
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
lijep te je cvjetic obradovo,sad će ih biti sve više i više
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |