Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da samo znas kako ja strepim nad hibiskusom,od svog cvijeca njega obilazim bar 5 put dnevno
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Nisam vidjala u nasim vrtovima rabarbaru...sad se prvi put susrecem sa njom ...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Proljeće stiže i kod tebe
rabarbara ima prekrasne velike listove
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Milice tebe puno posla čeka ali alati su spremni...zbilja si si dala truda u klijalištu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Drage moje , drago mi je i hvala vam što ste malo svratile u moj vrt. Alati spremni, puno posla me čeka. Jučer sam malo skupljala suho lišće i već se bolje osjećam kada se radi nešto vani.
U klijalištu ima dosta biljčica ali nisam previše zadovoljna kako rastu. Neke su se izdužile a tanke kao konac a još dosta ih nije niklo a neke i neće( močvarko ) jer ima dugo da su posijane a još ništa. Za močvarka mi je najviše žao što nije nikao a tako sam se veselila. Ahimenes sam pokrila prozirnom folijom i nikao mi je za otprilike 10-tak dana. Sada sam makla foliju. |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Močvarci ti možda i izklijaju meni jedan isklijao nakon 15 dana a evo nakon mjesec dana pojavila se još tri
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Milica7...zasuči rukave, proljeće je stiglo, klijanci su spremni
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moj ahimenes još ne mrda.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Nemam baš puno uspjeha sa mojim posijanim biljčicama , Izrasle tanke i sada se neke počele savijati i sve me strah da neće preživjeti.Moji ahimenesi isto neki još spavaju a neki su počeli rasti. Onaj što je trebao biti crveni nije se još pomakao, zapravo još spava.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moji sijanci nisu dobri, mnogi, malo po malo odlaze u vječna lovišta.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Vrijednice draga, ako moji močvarci prežive, sigurna budi da će neki krenuti put tebe;-) Od danas me ponovo nema u mom dvorištu :'( ali čim se vratim šaljem paketić tebi i korisnici @kamenjar, koja strpljivo čeka i dočekat če. Momentalno mi cvijeće nije na prvom mjestu :'(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa,
![]() Bebolina ![]() pozdravljam vas i hvala što ste navratile u moj vrt a ipak se nadam da će makar neka biljka od toliko usijanih ostati..... |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Milice, meni se isto dogodilo s mojim klijancima zato jer nisu imali dovoljno svjetla. Nemam mjesta na prozuoru pa sam ih držala na kredencu gdje je očito pretamno. Sad sam ih stavila van pa ću vidjeti hoće li biti šta od njih.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |