Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34353637> |
Korisnik | |
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svi janjići uspiješno prezimili prvu noć, super je to što sad slijedi zatopljenje pa se neće morati previše smrzavati...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe svašta zanimljivo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Čovječe, pa ti stvarno možeš i znaš uživati u pravim vrijednostima.
Cvijeće, konjić, kolekcionarstvo (zavidna kolekcija!), janjići, kornjačice - fenomenalno!
Pravi, prirodan život! A cura će biti, bez brige. Kad te jednom počnu
ganjati, nećeš ih se moći riješiti.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Adina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
A vidi ih kako su jepi ,joooj kak bi ja njih sad mazila..hehehe ..ma pravi ranc ...nemam rijeci ,svaka cast Antune :-)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dragi Antun007 zacrvenila sam se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dragi Antun007 procitala sam danasnji zagrebacki "Vecernji list" (zagorsko izdanje) i cijeli dan se pitam da li je reportaza i slikice u dijelu "Vrt" o tebi ?
Reci , molim te , stima to ili se ja varam ? ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
O njemu je da, ja sam ostao kad sam to ugledao. Samo sam reko "Pa to je Antun!" :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Je, ja sam....
drago mi je što ste me primijetili... Mislio sam da će to biti samo u Slavoniji, ali izgleda je cijela Hrvatska.... Veliki pozdrav... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drago mi je , jako mi je drago , cestitam ti od
![]() ![]() Tko zeli vidjeti nalazi se u broju 1384 "Vecernjeg lista" ; prilog "Vrt" . Reportazu je napisala gospodja Ljiljana Maric a slikice napravio gospodin Dusko Mirkovic , ako sam ja to dobro shvatila ! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Antune, kak su kornjače? ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ulažem prigovor: Što niste obavijestili i na ovim stranicama za reportažu da više nas to može vidjeti.....
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ja sam kroz puki slucaj zbrojila 2 + 2
![]() (ja na zalost to nisam mogla "ajnskenati" pa sam slikala svojim foticem , nadam se da se niko nece zato ljutiti) Antun , ako kojim slucajem ne zelis da slike budu tu molim te javi mi odmah da ih obrisem ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() U tebe bi se trebali ugledati svi mladi, samo tako nastavi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Draga Anastazija , imas pravo , malo je takvih ! |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ante stvarno sam iznenađena,toliko različitih stvari na jednom mjestu.Okolina i oni bebači su krasni.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bravo!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Čestitke Anto!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dečec, uljepšao si mi dan! Bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo Antune, svaka čast
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |