Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 85> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obožavam ga
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zagorsko protuletje se otpira, moje srce nema mira..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kad vidim kak je kod tebe već sve mirisno i obojano, nekak dobijem želju skočiti k tebi!!! Ak bolje promislim ipak ću čekat ljeto, ljeto v Zagorju, treba i to probati, prve trešnjice, mljac!!! Ili, hladno pivo u hladu trešnje ?? Ma nije bitan povod, već zadovoljiti želju!! Prošetati tvojim bregom!! Onog ljepotana i ljepotice danas namjerno neću spominjati, ionak mi ih je oko već snimilo!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lantana, grmić je Skimmia Japonica Rubella. Cijelu je zimu ovakav, čak i pod snijegom. Ove godine ga je skroz prekrio snijeg, jedno vrijeme ga se uopće nije moglo vidjeti.
Lorica, možda ti i mirišu, nisi baš tak daleko
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tako je prekrasno kod tebe... čak se i do mene spustio miris tvojih ljubičica
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hammamelis je krasan, ljubičice su se dobro raširile divan prizor, sve je lijepo kod tebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti imaš tepih od ljubičica,sigurno mirišu nadaleko
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti, dođite mi opet.
Baka Bea, moj je hamamelis isto star i nije niš veći. Ima jako fini miris. A "Jelenu" sam vidla samo u časopisima. Prekrasan je tak crveni. Razmislit ću o alternativi koju Dado predlaže.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kod mene se vjetar malo smirio, čak je uspjelo pasti i par kapi kiše!!
Pa sam izmeđi dvije kapi kiše skočila malo na tvoj zagorski breg!!! Tek toliko da ti pozdravčić ostavim!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prelijepo!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
jako jako lijepo....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
alternativa crvenom hamamelisu mogu biti loropetalumi, iz iste su porodice i imaju gotovo pa isti cvijet i crvene je boje. Ja imam dva u vrtu, jedan ima tamnocrvene listove) ali ih je ove godine bura sredila tako da neznam ni dali su zivi :/ |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Proljeće stiglo i kod Anabistrice... obožavam hamamelise. Imam takav nekih 5 godina pa jedva je nekih 60-tak cm, ima lijepo stabalce, ali stvarno raste polagano. Narančastog H. i. "Jelena" mi satro radnik prošle godine vukući neke bršljane, nema nade da potjera iz korijena, to su cijepljeni na podloge, da je potjerao bio bi opet žuti, a ne narančasti. Još mi je jedna želja neispunjena, h. s vinskocrvenim cvjetovima, ali po cijenama kakve su kod nas teško da će mi se ispuniti. Jel ovaj tvoj miriši?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće budi naše rožice i cveteke!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |