Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 152> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasni noviteti i krasni cvijet amarilisa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala dado na pomoći s identifikacijom...naravno BB mi je rekla, ali ja uglavnom sve zaboravim ak ne zapišem, a nisam zapisala
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro si rekla "napuhao se", ali tko i ne bi kad bi bio tako lijep?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
misty, ja ti njega svako jutro malo pošpricam odstajalom vodom i za sada je zadovoljan
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lijepo, lijepo...
![]() ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sukulentima poslije duge zima paše malo sunca,a vidim da si se opet ponovila,amarilis je prekrasan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
a kukurjek vam se ne sviđa
![]() JUčer smo bili malo u šetnji, pa sam, kako bi naš skitnica rekao, oštetila državu za malo visibaba i šumskih kukurjeka:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi šumski buketić!
![]() Polako tvoji krasni ljubimci izlaze na balkon, kako ti je uspio kukurijek procvjetati u pitaru! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga RS,
navratila i ja pazveselilo me je tvoje cvijece,izlaze na sunce,i kod tebe stiže proljeće. Kukurijek ti je baš lijep,u vazi.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
društvo na sunčanju si lijepo smjestila, samo oprezno s vodom, nema da omanu
![]() kukurijek, iđirot i tradescantija divno izgledaju, a i crassula nije loša ![]() mislim da imam iđirot - od jesenas, sad znam zašto nije baš u naj stanju - on je močvarna trava, a ja neznalica mislila da su sve trave ko tucanj i ostali korovi po dvoru - da im ne smeta suša ![]() teško on preljeti kod mene |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam se došla osunčati. Mene vjetra ne može odnijeti
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ne bi vjerovala, ja napokon došetala do tebe. Sva sreća da tvoju zelenjavu vidim i uživo, pa nisam baš toliko u zaostatku.
![]() Vidim da ti je kroton crvenkast. Moj je zeleni sa žutim prugama. Jel to različita vrsta ili negdje griješim? ![]() Jel otvorena ljetna terasa da se na kavu pozovem? |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
pogledajte kako je zanimljiva ova heuchera:
![]() campanule se sve rascvale pa sam promijenila aranžman:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Darling, kroton je različita vrsta...terasa otvorena za pijenje kave, doduše još nije u nikakvom sjaju
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija, po tvojem savjetu, posadila sam ih u suhi supstrat i još nisu dobili ni kapljice vode
![]() crassula je slatka, kaj ne, a taj iđirot, misliš na Ogon? Prekrasan je, ostat će mi na balkonu, nejde u Senj. Zašto bi bila neznalica, nitko nemre sve znati, nisam ni ja znala...to znaju samo ovi naši forumaški profešuri
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lijepo si posložila, plava boja zvončića dobro se slaže s tamnozelenim luišćem, a smeđe stapke kukurijeka nekako su mi posebne. Kad se otvara terasa za pijenje kave?
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Tu se uvijek vidi nešto lijepo.Kroton je divan,nemam riječi.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja bum to došla osobno prekontrolirati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
super mi izgleda kukurijek u kombinaciji s kampanulicama! bas slatko
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvjetići su divni, tako lijepog zdravog izgleda. Nasmijala sam se kako si predstavila svoju lijepu travi:"....ali joj, naravno, ne znam ime...." ...kako mi je to poznato
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |