Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kuglasti šćir - Gomphrena globosa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kuglasti šćir - Gomphrena globosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 10:50
Mari ako mi uspije,samo me podsjeti.....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 09:02
Evo i ja imam sjeme ove predivne biljčice, no kako vidim da može narasti i do 80 cm, moram naći mjesto za sijanja. Koliko sam shvatila može direktno u vrt i voli sunce!?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 19:14
Triša kako misliš direktno u vrt? Misliš ju sijati odmah u vrt? Ja sam svoje radije posijala u posude da mi mravi ne odnesu sjeme,lako ju onda samo rasadim van kad nikne ako uopće nikne....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:13
E pa ja sam danas posijala direktno u vrt, pomješala s pijeskom i malo pitroida, zbog mravaca i dobro namočila - ha vidjet ćemo.
RIJEKA

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:37
Tko zna ,možda tvoje niknu prije,baš sam se puno puta uvjerila u tako neke stvari. Dok nešto posijem unutra ,nekim biljkicama treba dugo da niknu,dok one posijane vani prije niknu i bolje se razviju. Ajde Triša baš ćemo vidjeti da li će prije niknuti kod tebe vani ili kod mene unutra. Molim te javljaj mi ako niknu ,zanima me hoće li se brže razvijati nego moje unutra!   
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:53
Može, iako nemam baš nikakvog iskustva s ovim. Ali pred točno mjesec dana sam posijala cinije i ukrasni slak i cinije su vidim nikle, slak još ne.
RIJEKA

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 21:04
Zar je cinijama trebalo tako dugo da niknu? Kod mene obično brzo niknu,zato pitam. Neki dan sam ih posijala i već vidim da idu van! No znam drugo je posijati nešto van ili u kući,a drugo je posijati u plastenik gdje je već jako ,jako toplo,začas su biljkice vani!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 21:36
Ma znaš što, to je možda bilo prerano, zato mislim da im je trebalo tako dugo, a i nije neka klijavost, no nema veze bolje da nisu preguste.
RIJEKA

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 21:49
To je svakako dobro da nisu niknule pregusto. Ali svejedno možda bolje da si pričekala da bude toplije pa onda posijala. Mislim da kad biljke tako niknu baš onda kad je njihovo vrijeme budu puno ljepše i robusnije! Najvažnije je to da se od samog početka dobro razviju,da su jake i robusne,onda nećeš imati nikakvih problema s njima.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 07:16
[QUOTE=monstera]
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 09:59
   Eeeeeej draga moja Belina!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 10:09
Nisam baš prezadovoljna Gomphrenom,slabo niće,od cijelog paketića ,samo nekoliko biljkica!
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 00:16
Budi strpljiva. Ja sam sijala prije mjesec dana, neke su niknule vrlo brzo, a neke još uvijek pomalo niču.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 09:01
Konačno sam primjetila da nešto kod mene niče, dakle za koji dan vidjet ćemo dali su gomphrene, ili je neki korov.
RIJEKA

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 10:32
Moje su otišle u Nigdjezemsku.......smrzle se.....i tih par koje su jedva niknule,smrzle se!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 11:56

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 12:37
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Lavandablue View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 601
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lavandablue Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 14:06
Taj tamno purpurni je preeeelepThumbs%20Up
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 21:36
Na deklaraciji pisalo da je slamnati cvijet i sad mi je žao što nije bilo više takvih grešaka,one su rijetko bilje koje se još dobro drži barem kod mene

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 22:15
Kako je lijep Clap
Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.