Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučer smo mm i ja napravili novi plot. Iskoristili smo nekadašnju ogradu s terase jer nisam uspjela sakupiti dovoljno šiba da opet ispletem plot kakav je bil prije. Nadam se da će ovaj duže trajati i raditi popodnevni hlad ribizlima.
S ove strane su ribizli, ogrozdi i klematis koji će se prostrti po ploteku. na ovoj je strani sunce popodne tu sam posadila krizanteme koje sam dobila od Horti
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Proljeće u tvom vrtu nije štedjelo u bojama i mirisima, prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako da ne ,vidim i asocijacija je tu
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da je djelotvorna pa mi dođi opet
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
evo i mene na aromaterapiji
![]() |
|
![]() |
|
Rastao je u šumi uz put po kojem voze traktori koji su ga nagazili i oštetili. Da ga spasim, ja sam ga preselila k meni u vrt gdje ga nitko ne gazi nego raste i cvate u miru. Inače je rijedak i u šumama pa mislim da je i zaštićen.
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je pravi proljetni,a meni je je najljepša grana likovca.Gdje si ga našla,ja ga već dugo tražim.
|
|
![]() |
|
Curke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ponovo sam bila i šetala od početka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
imas zaista prekrasan vrt ,moram priznati da si me dobila odmah na prvu fotku
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
oduševila me fotke s poljem ljubičica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sjetim se onih nekadašnjih jeftinih parfema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mmmm,mogu zamisliti kako mirisu ljubicice
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro anabistrica, upravo šetam tvojim vtom u cik zore, i baš mi je pravi onaj prirodni vrt s dušom.. krasan je , podsjeća me na bivši vt moje najdraže bake, tamo je isto bilo svega za nas gradsku djecu dok smo odrastali.
jedva čekam vidjeti nove slikice cvijeća u cvatu i košarice pune pravog mirisnog povrća i voća. A jagode ( moje naj draže voće ), ma sline mi pocurile. Ja se baš pripremam ove godine u jednom čošku vrta napraviti barem mali jagodičnjak. već ih dugo imam u teglici pa je to živi smijeh kad ih ponosno beremo i svaku dijelimo na 4 dijela ( muž i klinci), te su nam najslađe. Začinski vrt ce sigurno biti lijep i mirisan, vratiti cu se da ga vidim kako napreduje. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure hvala što ste navratile, dođite mi opet. Mari, sad ćeš moći uživati i u vlastitom plučnjaku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno je vidjeti ovako lijepo proljetno cvijeće
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovo je odlično ![]() A ljubičice i narcisi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |