Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 17:47
cvijetovi uvijek idu na staro mjesto,a nije naškodilo uzimanje pelcera. Treba je špricati, to stalno pišem, ali ako odlazi nešto joj je moglo naškoditi. Prihrani je, a mladice ja uzimam kad ona najviše cvate
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 13:35
Moja hoya ja prošle godine dva puta cvjetala,a sad sam primijetila da je pustila nove cvjetiće,ali i da na onim mjestima gdje je prije cvala opet stvara cvijetove.Je li ona uvijek iznova cvijeta na istim mjestima?
Što se tiče pelcera ja sam ih uzela nakon cvatnje.Je li moguće da joj je to naškodilo,jer mi je poslije toga počela venuti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:43
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:42
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:41
Moja hoja je rascvjetana, čak gore pri plafonu nisam mogla dobro uslikati ali je krcata cvjetovima

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:33
najljepšu hoyu na Forumu ima TatjanaStarStarStar.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 23:06
Sanja samo nemoj na jako sunce je staviti.Sutra ću moju slikati, jer memuči to operirano oko, pa ne vidim još najbolje a prošla su već 3 tjedna.
Špricaj je jer na suncu gubio lišće vlagu, to vrijedi i za orhideje
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 20:08
Mimar prekrasna je. Tatjana znam da je i tvoja uvijek prelijepa, a svoju sam dosta raširila kako si mi savjetovala i isto vidim ima dva pupoljka, bit će nešto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 19:51
Mimar i moja tako ima puno cvijetova, moram je slikati.
Samo jako intenzivan miris nije dobar ako ulazi u prostorije gdje se spava.

Lina previše si svoju splela, vidi kako Mimar ima grane koje vise, i moja je takva, idem ju snimiti.
Cure svaki tjedan 1 ili 2 puta treba špricati listove ako su na jačem suncu. Moja susjeda je drži vani i jadancvijet.
Nina pelcere se bar ja radim kad mi je hoja u punom cvatu .
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 14:00
Mimar prekrasne su,još kad se svi cvijetovi otvore...
Moja je još jadna,ali mi se čini da se polako oporavlja,ima nekoliko pupova,još su mali,nadam se da će procvjetati.Za svaki slučaj sam posadila 2 pelcera,jedan već baca novi listić.Tako da imam rezervu ako ova ne preživi.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:38
Liza,tvoja hoja baš  izgleda bujno i zdravo.
Moje dve su ovih dana tek krenule sa cvetanjem, za sada je izbrojano  60 cvetova Big%20smile i biće nam "problem" kada krenu svi  da mirišu.

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 22:53
liza baš ti je lijepa hoja,a još kad procvijeta....
Na vrh
liza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje liza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 10:59
Hvala Mirjam
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 10:47
Kad procvijeta prije ćeš namirisati nego vidjeti da je procvjetala.Sretno !!!smile120
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
liza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje liza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 10:39
Mirjam puna je pupoljaka ,nadam se da će biti i cveta.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 08:45
smile141...vidiš da to nije nemoguće,sad još da ta ljepotica procvijeta i sve smo riješili.smile64
Na vrh
liza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje liza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 19:55
Mirjam nisi uopšte dosadna evo uspela sam da postavim sliku moje hoye,hvala ti dok sam ja ukapirala gde je šta i ja vidim da je prosto
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 19:49
Liza ,oprosti ako sam dosadna ali vidim da opet nisi uspjela staviti sliku.Na prvoj stranici ove teme imaš video od administratora kako to uraditi najjednostavnije.Meni nije išlo kao ni tebi danas,svi su mi pomagali i kad sam uspjela konačno sam vidjela  da to i nije "pandorina kutija".Sretno !smile113
Na vrh
liza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje liza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 19:44
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 10:33
Liza,pogledaj video od administratora o stavljanju slika i vidjet ćeš kako je krasno i jednostavno objasnio.Thumbs%20Up 
Pogledaj forum vrtno cvijeće i na početku je video :kako postaviti slike.Hajde pokušaj! Sretno !!!smile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.