Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvijetovi uvijek idu na staro mjesto,a nije naškodilo uzimanje pelcera. Treba je špricati, to stalno pišem, ali ako odlazi nešto joj je moglo naškoditi. Prihrani je, a mladice ja uzimam kad ona najviše cvate
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Moja hoya ja prošle godine dva puta cvjetala,a sad sam primijetila da je pustila nove cvjetiće,ali i da na onim mjestima gdje je prije cvala opet stvara cvijetove.Je li ona uvijek iznova cvijeta na istim mjestima?
Što se tiče pelcera ja sam ih uzela nakon cvatnje.Je li moguće da joj je to naškodilo,jer mi je poslije toga počela venuti. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
najljepšu hoyu na Forumu ima Tatjana
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sanja samo nemoj na jako sunce je staviti.Sutra ću moju slikati, jer memuči to operirano oko, pa ne vidim još najbolje a prošla su već 3 tjedna.
Špricaj je jer na suncu gubio lišće vlagu, to vrijedi i za orhideje |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mimar prekrasna je. Tatjana znam da je i tvoja uvijek prelijepa, a svoju sam dosta raširila kako si mi savjetovala i isto vidim ima dva pupoljka, bit će nešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mimar i moja tako ima puno cvijetova, moram je slikati.
Samo jako intenzivan miris nije dobar ako ulazi u prostorije gdje se spava. Lina previše si svoju splela, vidi kako Mimar ima grane koje vise, i moja je takva, idem ju snimiti. Cure svaki tjedan 1 ili 2 puta treba špricati listove ako su na jačem suncu. Moja susjeda je drži vani i jadancvijet. Nina pelcere se bar ja radim kad mi je hoja u punom cvatu . |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Mimar prekrasne su,još kad se svi cvijetovi otvore...
Moja je još jadna,ali mi se čini da se polako oporavlja,ima nekoliko pupova,još su mali,nadam se da će procvjetati.Za svaki slučaj sam posadila 2 pelcera,jedan već baca novi listić.Tako da imam rezervu ako ova ne preživi. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Liza,tvoja hoja baš izgleda bujno i zdravo.
Moje dve su ovih dana tek krenule sa cvetanjem, za sada je izbrojano 60 cvetova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
liza baš ti je lijepa hoja,a još kad procvijeta....
|
|
![]() |
|
liza ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2012 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 10 |
Hvala Mirjam
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Kad procvijeta prije ćeš namirisati nego vidjeti da je procvjetala.Sretno !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
liza ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2012 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 10 |
Mirjam puna je pupoljaka ,nadam se da će biti i cveta.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mirjam nisi uopšte dosadna evo uspela sam da postavim sliku moje hoye,hvala ti dok sam ja ukapirala gde je šta i ja vidim da je prosto
![]() |
|
![]() |
|
Liza ,oprosti ako sam dosadna ali vidim da opet nisi uspjela staviti sliku.Na prvoj stranici ove teme imaš video od administratora kako to uraditi najjednostavnije.Meni nije išlo kao ni tebi danas,svi su mi pomagali i kad sam uspjela konačno sam vidjela da to i nije "pandorina kutija".Sretno !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Liza,pogledaj video od administratora o stavljanju slika i vidjet ćeš kako je krasno i jednostavno objasnio.
![]() Pogledaj forum vrtno cvijeće i na početku je video :kako postaviti slike.Hajde pokušaj! Sretno !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |