Klivija - Clivia miniata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali Dmirce pa tu ja još ne vidim nikakve sjemenke!? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Moram se pohvaliti poklonom koji sam dobila od kuma Vokija
![]() ![]() da uzvratim poklon konačno nađoh nešto što nema, žutu kliviju
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
monstera nema još ali stabljika je ostala od prošlogodišnjih sjemenki.
mimar prekrasna je ova žuta gdje je samo nabavit? free klivija ti je fenomenalna naravno uz tolike godine nije ni čudno što je tolika. |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
ajame baš su ljepe i bogate s cvjetom i listom mora da su dosta stare kad su toliko bogate i guste.Prekrasne su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
stara je ona tamnija i to jedno 5-6 godina.svjetlija sad drugi put cvate
|
|
![]() |
|
zanimljivo moja cvjeta samo jednom godišnje i to u ovo vrijeme,a sad je več i pršla.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kupila sam jednu veću Cliviu u Kalii, ali ocvalu.Zanima me kad bi mogla očekivati sljedeću cvatnju?Tek za godinu dana ili je moguče i prije?
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 najvjerojatnije da če ti cvjetati na godinu jer i kod mene je tako.
ajame zar nije više puta cvjetala kad je toliko stara moja cvjeta svake godine i to od kada sam je nabavio. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Uginula mi je na balkonu ove zime
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
da ,cvate svake godine,ova svjetlija je mlada od pelcera prije tri godine
stara je tek ove godine počela tjerati mlade.do sada je samo cvala
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Moon svaka šast moja nije nikad cvjetala u ljenjem periodu
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dmirce...imam ju od prošlog ljeta, naime, spasila sam ju, bila je odbačena na jednom južnom sunčanom balkonu i već joj je dosta listova bilo spaljeno od sunca. pitala sam i donijela ju doma, odrezala spaljeno lišće, presadila i evo, sad me prvi puta nagradila cvjetićima. Trenutno ju držim vani u sjeni i još uvijek ima cvjetić.
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
hej ljudi! imam i ja jednu kliviju koju sam lani dobila na poklon u 12 mj i cvala je ponovo u 6 mj..ali sumnjam da budem ponovo vidla cveteke budući da joj nemrem omogućiti svršene uvijete :( naime prizemlje cijelo grijemo kat uopće ne tak da joj je dole pretoplo a gore po ljeti prevruće a po zimi prehladno
![]() evo je kad je cvala u 6 mj.. ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Mihi,ne kužim kakvi bi joj to savršeni uvjeti trebali,moja je zimi uvijek na istom mjestu u toplom boravku.Samo je nesmiješ zaljevati,ja ju tu i tamo zalijem.
|
|
![]() |
|
stvarno je krasna
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Nju tražim jaaako dugo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |