Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 134> |
Korisnik | |
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lophora fricii ili jourdaniana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Po obliku cvijeta bi rekla da je lophophora decipiens
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jelka na par mjesta sam naišla na slike tvojih biljaka pa da ne pišem svugdje isto - prekrasne i odlično njegovane biljke imaš
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasno Kiki-ko
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pinus imaš jako dobru susjedu i ja bi poželila takvu..Kaktus je predivan, a tek cvijetići
![]() ![]() Evo i moj prvi procvali ove godine..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
moj je te veličine znači mogu se nadati cvijetovima.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijep je Pinus
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
oooo taj je moje godište hihihii....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
A gdje bi drugo nego kod susjede.
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan je Pinus!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep cvijet ima,a gdje si ga ti nabavio,ako tako sporo raste?!
|
|
|
![]() |
|
![]() Strombocactus disciformis, danas je treći dan što cvate. Čitam da vrlo sporo raste. Iz sjemena navodno treba dvije godine da naraste do promjera od 1 mm. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pinus predivan je
|
|
![]() |
|
moji su svi vec tjedan dana vani...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pinus majstor....
|
|
![]() |
|
Pinis,ovakvog kaktusa još nisam vidjela
![]() Da li si li iznio kaktuse van?
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |