Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 85> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tulipani ,bregi ,ukrasni ribizli ma sve ti je prekrasno ,samo se nadam da nam nece ovaj minus koji najavljuju sve uništiti,ja cak razmisljam da si zastitim sve ruze necime ako bi bilo sta.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
imaš pravo draga, pejsažna fotka baš podsjeća na rabuzinov stil, stabla su tako nekako pufafsta kao na njegovim djelima...hvala ti...a tuipani su predivni
![]() lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoja slik pauza je prekrasna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasno....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kao što ste mogli vidjeti, plot sad čisto drugačije izgleda, ali bit će bolji kad ga pokriju biljke. S jedne strane ribizli i ogrozdi, s druge strane krizantemice, a po vrhu lila klematis i žuta ruža. Vjerujem da će vam se i taj novi s vremenom svidjeti
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivni buseni narcisa i tulipana, a još k tome podsjetnik na tvoj plot...obožavam te starinske plotove, podsjećaju me na baku i njen bujni vrt
![]() lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Anabistrica hvala ti što si mi jutros "napunila baterije" u svom prekrasnom vrtu, sad mogu dalje.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
![]() |
|
Milica, Tikvić, Gospina trava, Moon, Medo, Otok, drago mi je da vam je lijepo u mom vrtu, navratite opet.
Medo, ograda je nastala slučajno. Posadila sam vrbe s ciljem uzgoja šiba za pletenje košara, ali nemam od koga to naučiti. Bilo mi je žao iskopati ih kad su se tak lijepo primile pa sam ih uplela u ogradu. Planiram s vremenom ograditi cijeli vrt da mi srne ne gackaju po gredicama i jedu povrće. Volim ja srne, ali ne u svom vrtu. Neka se one drže šuma i livada.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam uživala u tvom vrtu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Super mi je ovaj tulipan, a još mi je više super tvoja ograda od žive vrbe! Kako mi je to do sada promaklo?!?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tulipan se lijepo "ugnijezdio"
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ovo je stvarno za napuniti baterije, Jedva čekam koji mjesec kad baš sve zacvate. Ograda mi se posebno dopada.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Imaš jako neobične i lijepe narcise!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovaj narcis na slici iznad tulipana sa trokutastim bijelim laticama i velikom žutim laticama u sredini mi je posebno zanimljiv jer još nisam vidjela takav. Zaista ih ima jako puno oblika i ne znam koji su ljepši.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |