Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 134> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijep je Pinus
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
moj je te veličine znači mogu se nadati cvijetovima.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pinus imaš jako dobru susjedu i ja bi poželila takvu..Kaktus je predivan, a tek cvijetići
![]() ![]() Evo i moj prvi procvali ove godine..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasno Kiki-ko
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jelka na par mjesta sam naišla na slike tvojih biljaka pa da ne pišem svugdje isto - prekrasne i odlično njegovane biljke imaš
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Po obliku cvijeta bi rekla da je lophophora decipiens
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
lophora fricii ili jourdaniana
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@mali kaktus, @tara, miriši na sve tri lophophore. Zadovoljan sam da je lophophora. Matucane se ipak lakše nabave.
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
mislim da ces ju cak lakse ID kad naraste bar malo, stvarno je malaaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,slatka rebutia
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Rebutia krainziana po meni. Već cvate, dobru neku klimu imaš
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
@mali kaktus, veči dio kaktusa držim vani već 2-3 tjedna. Manji dio je ostao za sada na južnim (sunčanim) prozorskim policama. U stvari premjestio sam van one kaktuse koji su silom prilika prezimili bez svjetla u garaži.
@Klimatis, znaš da su slučajno zime malo toplije ne bi imao ništa protiv. Potrošio bi koju litru lož ulja manje i kupio koji kaktus više. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Pinus predivna je
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |