palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Breskvice i torta su predivne!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
danas samo nešto na brzinu da se osladimo na ovo kišno sumorno vrime
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi kolači i torte kao i sve ostalo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam već davno u depri kad vidim ove kolače,a mislila sam da ih ja znam peći
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno si majstorica, svaka čast ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ajme,Palčice,sad sam pala u
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
recept torte imate na 3. strani ove teme MAMINA BRAČKA TORTA; a ukrasi čokoladni na ovom linku
http://www.coolinarika.com/recept/cokoladna-ograda-za-torte/ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Joj,sve je tako, prefino,moram se odlučit nešto napravit,najradije bi tortu-roladu .
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a može može....samo se javi i unajmi me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Palčice, tebe bi trebalo malo unajmiti
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
focaccia za večernje grickanje -sa maslinovim uljem i ruzmarinom-
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajama, joooj, ja ne znam kakav bi ti savjet dala, stvarno ne znam. možda je do vrste tijesta ili nadjeva, ne znam. A ja svoju uopće ne bockam .. nikad mi se nije tijesto u toku pečenja "napuhalo" niti mi je ispucala
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pazi ovako-ja to sve također tako napravim i bude odlično,ali kad ga režem između gornje kore i ostalih djelova kolača ima prostora tako kad ga odrežem gornja kora se odvoji.neznam da li je to dosta razumljivo .
možda trebam malo žešće izbockati
|
|
![]() |
|
evo jedva dočekanog presjeka i degustacije
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svim mojim gostima teme.
![]() Ajama, ne kužim baš pitanje, možeš ga malo pojasnit? A inače ja tijesto razvaljam na oblik pravokutnika, premažem tijesto maslom i na to ravnomjerno namažem nadjev. Al 3-4 cm tijesta od sebe ostavi nefilano i to samo malo premažem vodom i zarolam je. Nadam se da kužiš ovo moje objašnjenje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |