Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije njima potrebna veća posuda sve dok korijenje ima mjesta. Presadit češ je kad prestane cvasti a do tada ćeš već naći supstrat za dejice, po mogućnosti s puuunoo kore. Bilo bi dobro da je počastiš s malo tekućeg gnojiva za dejice
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Da da, i to sam kupila i naravno pognojila. Ok znaci za sada je dovoljno to sta joj nudim.
|
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...da li je dobar (supstrat) onaj iz Bauhausa?... a gnojivo sam kupila COMPO sa Guanom, piše da je za sve cvatuće biljke, pa i za deje-ali u manjem omjeru... ima li netko iskustva s njim ili da kupujem drugo?... jooooj davim.... ![]()
...hvala, nisam ja baš nova na forumu, ali sam izrazito lijena... ![]() ....sad sam zavrnula radijatore pa ne griju, ali hvala - za iduću sezonu... ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ja sam već pisala na prethodnim stranicama - moje stoje iznad radijatora i kraj sebe uvijek, znači cijelu godinu, imaju zdjelice s vodom. To im osigurava zračnu vlagu, a ne špricam ih nikada. Samo kada ih zalijevam prebrišem im listove sa vlažnom spužvicom da skinem prašinu. Gnojim ih sa gnojivom za orhideje i to po malo svaki put kad ih zalijevam. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
|
...onda je ovo OK opcija?...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
O, fino ste se družile curke
![]() Nadam se da ste nešto i kupile ![]() |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Dajte nam koju slikicu vasih noviteta....
![]() |
||
![]() |
||
|
Možemo mi i ponoviti gradivo :-) što se druženja tiće ![]() Nevjerovatno, ali ni jednu dejicu nismo ubacile u kolica. Kupile smo svaka neku siću, sve je stalo u jednu malu vrećicu. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
|
Očito plavih phalova ima svugdje sad, ja sam ih vidjela jučer u Bauhausu. Osobno ih ne bih nikad kupila bez obzira na to kako lijepo izgledaju. Bezobrazno su preskupi u odnosu na "obične" orhideje, a razlika je samo u dodanom pigmentu.
Ovi dendrobiumi su nešto prekrasno! |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Svime će ih tretirat samo da ih kupimo
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
ja kad god sam u dućanu i netko oće to kupit ja mu kažem da je to pofarbana
![]() evo novog nije još kod mene čekam da mi dođe ![]() ![]() mini markić ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
Vraćaš istom mjerom ![]() ![]() Baš je sladunjavi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
|
Zvjezdana jako je lijep taj tvoj budući,ali jako rijedak izgleda Tea kakve su cijene u KALIJI
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
u kaliji više nemaš ništa skoro za kupiti sve su pokupovali već ;)
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
Nisam gledala puno cjene da me ne zanese ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Jučer sam bila u Kalii oko 13 sati i kaj se phalova tiče, nije se imalo kaj izabrati. Ostalo je par komada i to nikakvih. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Ostala sam sliniti na ove fotke... Predivno
![]() Neznam jel sreca da nemamo nigdje u blizini takav centar jer bi sve novce potrosila ili da placem sto nemamo takav centar pa mozemo samo sliniti po ekranu ![]() Evo moja orhidejica potjerala novi listic... morala sam se pohvaliti ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |