Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 172> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Sarita-komplet je divan ali ova škrinjica je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
odmjerena, decentna, a opet topla i radosna... posebna... onako kako samo ti znaš i možeš... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
škrinjica je kao iz nekog filma 30-tih godina, tako romantična i nježna i točno se odmah vidi da si to ti radila Saro
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mogu samo ponoviti ono što su cure već rekle, jako, jako lijepo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prijateljica će obožavati škrinjicu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure,bas ste mi vjetar u ledja
![]() Kiki...prijateljica odusevljena.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Boca je super, tko zna zna.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Nikako da pohvalim onaj kuhinjski komplet s ružmarinima. Kao da sam ga ja radila. I ostalo je naravno odlično, ali ti ružmarini su nedavno bili moja opsesija.
|
|
![]() |
|
hvala cure od
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Saro - probaj malo porašpati oprezno one magnetiće s rašpicom za nokte!
To se i meni dogodilo s onom kutijicom srce. Toliko mi se dopao taj sistam zatvaranja, djeluje mi puno elegantnije bez kopči, ali definitivno više to ne kupujem..... uspjela sam to srediti, ali nisam prezadovoljna!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kutijica je prekrasna...
![]() ![]() ![]() šteta što se na fotografiji ne vidi bolje kako si izvela ovo oko motiva, vrlo zanimljivo izgleda... a sam motiv... nemam riječi... nisam još nigdje vidjela takav dec.papir s one strokeom... baš je poseban... za magnetić - nije mi jasno što mu se dogodilo i zašto je popustio... ja sam radila samo jednu kutijicu s maslinama kojoj je zatvaranje na tom principu, ali nisam imala nikakvih problema... čvrsto drži i nakon pedesetak otvaranja i zatvaranja... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kutijica mi je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Saro iako mutno još sve vidim, sjajne su mi flaše.
|
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() klara,nista posebno,uradila sam lagani 2k pa se to fino stopilo i ne vidi se rub,koji se vecinom i vidi sa decoupage papirom kojeg sam kupila u Sarajevu.
TB ,jeste slika je malo mutna i tamna,kisa,tmurno pa mi je snimak za 2 nijanse tamniji nego sto je boca u stvari inace u prirodi je daleko ljepsa.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |