Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 85> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mravinjake rješavam proključalom vodom , nekidan mi na selu bio pun kuhinjski element šečer u kocki ostao nepoklopljen i odmah navalili
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
osa
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh i ja bi se definitivno riješila tih kukaca, neznam koji su, ali kao što gospina trava kaže mogli bi ti štetu raditi.
A sad malo šale- neki dan sjedim u dnevnom botavku, gledam tv, a ono stalno neka pčela ili sl. ulazi i izlazi i vrti se oko tv-a. dosadila mi pa se konačno dignem da vidim koji joj je vrag tako interesantan, a kad ono ONA SEBI LIJEPO KUĆICU RADI U RUPICI OD KUĆŠTA TV-A. Nanijela već dobru količinu zemlje i fino gradi. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ovo su mravi, a ne pčele i to oni veliki koji vole drvo papati. Vele da gdje ima takvih humaka da je tu zdrava zemlja, ali usprkos tome ja ih ne volim. Na jednom od mojih vrtova ih isto ima i ne znam kak ih se riješiti, jer uzgajaju biljne uši, žive u simbiozi i prenose uši od biljke do biljke, a ližu sok koji uši izlučuju, jer je sladak. Dakle ako saznaš kako se toga iz zemlje riješiti molim da nas obavijestiš.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prošlog smo ljeta popravili put do kuće i usput malo zaravnali travnjak uz taj put pa je još uvijek bez trave. Sad vidim da tu imam nove stanovnike, neke pćelice koje su si napravile ove humčiće u kojima žive. Jel netko zna o kakvim se kukcima radi? Nadam se da nisu štetni jer ih je puno i tak su zgodni dok ulaze i izlaze iz tih svojih kućica.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
EN, i ja sam nestrpljiva jer za puno toga niti ne znam kak izgleda kad naraste i cvate.
Otok, to ti je sistem platiš jedan, dobiš 3
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro je svratiti kod tebe - tu je 3 u 1 - malo tvog vrta, malo Zagreba, malo Hortinih biljčica ....
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jedva čekam slike rascvjetane gredice
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Danas sam opet imala opet pune ruke posla, nisam stigla napraviti niti jednu slik pauzu. Došla mi je Camellia s puno novih sadnica koje sam odmah smjestila u gredicu. Vjerujem da će ovog ljeta biti raskošna zahvaljujući dragim forumašima.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Bilo je lijepo ponovno prošetati tvojim vrtom, uvijek s ljubavlju švrljam po njemu posebno su mi se svidjele bijele boje u tvom vrtu..
![]() A biti će tu i novih biljčica jedva čekam nove sličice. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo ste se ponovile
![]() |
|
![]() |
|
Jučer popodne smo Carol i ja bile kod Horti, a prije podne smo prošetale Zagrebom (ko pravi turisti) i svratile u botanički vrt. Bilo je tak toplo da nam je bilo čak i vruče.
Kod Horti smo pak prošetale njenim vrtom u kojem smo imale kaj razgledavati. Prekrasnog bilja ima, a imala ga je i puno dok nismo mi došle i poharale vrt ko uragan. Evo rezultata: Ako vam se čini da je toga malo, da pojasnim. U gajbici su biljke jako stisnute, a složene su na dva kata. Horti,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari, Sarajka, Lucy, Cikas, hvala na posjeti, uvijek ste dobro došle
![]() Cikas, okućnica je prostrana, ali zemlja je teška jer je glinena pa je treba stalno razrahljivati. Kad je mokra možeš je modelirati kak je kompaktna i masna, a kad je suha onda je tvrda ko kamen. Ne možeš je samo tak zdrobiti nego je moraš razbijati.
|
|
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Blago vama sa ovim prostranim dvorištima i plodnom zemljom! Imate svega i svačega. Zavidim ti na japanskoj dunji, prekrasna je! A tek ruže.........
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prošetala sam tvojim vrtom, vidim da se proljeće razmahalo na sve strane. Cvjetovi japanske dunje me svaki put oduševe!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
navratim,uživam,divim se,a bjelo srdašce mi je posebno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, drago mi je da si navratila, a vjerujem da će tvoj novi jorgovan uskoro cvasti. To znaš da mu moraš zaprijetiti izbacivanjem iz vrta ako ne procvate? To sam rekla i prijateljici pa mi se smijala, ali mu je ipak (pred menom) zaprijetila. I jorgovan je procval. Pa ti sad reci da sam praznovjerna (a i jesam Medo, ima mladih za dilanje. Ma kaj za dilanje, ima i za sapun (ti se toga ne sjećaš, pitaj mamu)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasan ti je jorgovan pa te molim da mi, ak' imaš koju mladicu poneseš jednu na sljedeću kavu, fali mi bijeli... [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
đurđice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |