moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 150> |
Korisnik | ||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kod tebe prekrasno, sve je više novih biljaka
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Hoćemo nove sličice :)))
|
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Prekrasno, oduševljavam se gledajući kako biljke niču i rastu, kao novi ljudi. Želim da vam lijepo i dugo uljepšavaju život i životni prostor.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Predivne su ti orhideje Hana, imaš još rasvjetalih da nam pokažeš pa da svi skupa uživamo u njihovoj ljepoti? Dok ih gledaš, misli ti odlutaju duboko u tamne prašume pa zaboraviš sve brige ovoga svijeta. Barem na par trenutaka.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala cure, moram ih poslikati ovih dana pa stavim. Trenutno čekamo jedan drugačiji cvjetć
![]() ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
To se zove najljepše išćekivanje
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala Moon
![]() |
||
Amelia,It |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
zvrkica je jedna slatka mala curica
|
||
Amelia,It |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
draga nick ti je trebao biti Orhideja
|
||
![]() |
||
|
tnx Gt, ti imaš dobar nick....ove godine i ja sadim puuuno Gospine trave. Vidjela sam da si radila ulje,jel to imaš gt u vrtu ili bereš u prirodi?
|
||
Amelia,It |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Sad mi je jasno ![]() Sretno onda sa novim cvjetićem, to je onda stvarno prioritet! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
hvala Anastazija
![]() |
||
Amelia,It |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Hana dejice su ti prekrasne,a vrtić....ostala bez teksta.Ne znam koliko će meni vremena trebati da dosegnem tu razinu.
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ja sam došla vidjeti slikice... Sad odlazim zbunjena... Kiss
![]() Bitno da si mi ti malo bolje volje, šta god da ti dolazi ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
@hana
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
I dalje je nema...
![]() |
||
![]() |
||
|
I eto, dok nam se na vratiš, ja uživam u ovoj sličici... Držala sam ga u ruci u mbm-u neki dan i ostavila. Ni sama ne znam zašto... |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Morat ću
![]() Imaš ga ti? |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |