Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 79> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i na kraju da se sve vidi
![]() već "useljen" ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga Klara, stavljam fotke Ivanove sobe mada sam sigurna da će je moderator premjestiti "nekamo " ali možda je uspiješ vidjeti prije nego li je premjesti. A što se tiče fejsa, ni ja ti tamo baš nisam puno ali dobro dođe. Kao što je Jani rekla - ima svega lijepoga. Mene su moji dečki "ulogirali"
|
|
![]() |
|
curke, hvala na pohvalama
dalija - pic tixx pluster u Lumosu jani - dugo se razvijala ideja o slaganju te salvete i ja sam zadovoljna a tek oni koji su je dobili.. klara - rađeno je na platnu 50x50 |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Klara - vjeruj mi da bi fakat trebala otvoriti profil na fejsu, samo radi ovakvih divota kao što je Gogs radila svom sinu.....otvori ga pod nekim nickom, samo radi decoupage druženja, isplati se, vjeruj mi...... |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga - ovo ti je fenomenalna ideja, poklon ne može biti ljepši, B R A V O !!!!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mislim da ne bi nitko zamjerio ako staviš i koju fotku sobe, za nas koji nismo na fejsu... ![]() pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz... ![]() ova berlin kompozicija mi je baš zanimljiva... ![]() na čemu si to radila? |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Gogs tegla je super, aza Berlin simi dala ideju, jer sam
ja imala jednu drugu od Brandemburških vrata, a poslije sam dobila ovu koju ti imaš.A što se tiče maljanja,pa ti si majstor u tome. |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Preagledala sam sve vaše radove i neznam što mi je ljepše ,kutije su fantastične pogotove sa konjima volim konje na slikama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene natrag k vama. Nisam radila nešto posebno (osim bojanja soba - ali i to je posao).Sin je zaželio sobu u Mondrianovom stilu i majka je želju ispunila. Slike možete vidjeti na fejsu jer ne spadaju ovamo. No,za drage ljude koji su mirovinu napokon dočekali - ali u Berlinu (i sada će veliki dio godine boraviti ovdje) poklonila sam im podsjetnik
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Ovu teglu pikiram već godinama....uvijek kad dojdem u bauhaus.......izgleda da ću je kupit..........prekrasno i korisno.........to volim........
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super su mi one dvije bubamare između listova. |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ovo ti je super
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Fenomenalno,prelipo
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ovo je super, sad imaš sve na jednome mjestu, bit će finih jela.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mogu samo reć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genijalna ideja, a još genijalnija izvedba... svaka čast... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |